Liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, a organizat Adria Tour la Belgrad și la Zadar, însă deznodământul acestui eveniment este unul nefericit. Grigor Dimitrov a spart petrecerea din Croația în momentul în care a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. La doar câteva ore distanță, și Borna Coric a spus în mediul public că a intrat în contact cu virusul, fapt care a pornit o mulțime de critici la adresa marelui campion sârb.
În ciuda faptului că o mulțime de jucători din circuitul ATP și WTA s-au arătat indignați de evenimentele de la Adria Tour, Richard Gasquet este de partea lui Nole și spune că se aștepta ca noi cazuri de infectare să fie semnalate, însă crede, de asemenea, că evenimentul ar trebui să continue chiar dacă mai multe cazuri de infectare au fost anunțate în ultimele 48 de ore.

Richard Gasquet, de partea lui Novak Djokovic

Roland Garros
Novak Djokovic e în optimi la Roland Garros! Sârbul a trecut de Bedene și-l așteaptă un super-duel
ACUM 10 ORE
Djokovic nu este vinovatul! Nu el a fost cel care le-a pus pistolul la tâmplă și a ordonat să fie 5000 de spectatori în tribune. Este vina autorităților care au acceptat ca 5000 de oameni să se adune în același loc. Este clar că toți acei oameni delirează, este singurul loc de pe pământ în care am văzut o mulțime atât de mare la un turneu de tenis de când e povestea asta cu pandemia – Richard Gasquet, pentru L’Equipe
Mai mulți jucători au participat la acest eveniment, însă nu toți au fost confirmați pozitiv pentru coronavirus. Alexander Zverev a anunțat de curând că testul lui a fost negativ, însă și-a cerut scuze având în vedere că e posibil să-i fi pus pe oamenii din anturajul lui în pericol. Djokovic a efectuat testul ieri la Belgrad, iar azi vom afla rezultatul.
Roland Garros
Djokovic e în turul 3 la Roland Garros! Sârbul l-a învins pe noul elev al lui Vajda, Alex Molcan
25/05/2022 LA 16:37
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
25/05/2022 LA 11:28