Thiago Seyboth-Wild, ocupant al locului 114 ATP, unul dintre cei mai promiţători jucători din ATP, a devenit primul tenismen profesionist testat pozitiv cu Sars-CoV-2. El a decis să se testeze după ce a avut simptome ale bolii Covid-19. De mai multe zile, sportivul se află în izolare şi urmează instrucţiunile medicilor.
Doar că vârsta sa nu îl face pe deplin conștient de pericolul reprezentat pentru ceilalți. Astfel, publicația Olimpiadatododia notează că mai mulți oameni l-au recunoscut în ultimele două zile pe jucător pe stradă sau în supermarket, unde și-ar fi cumpărat alimente. Evident, acest lucru nu este permis, Thiago reprezentând un pericol mare, în condițiile în care poate contamina pe cei cu care intră în contact.
Poliția s-au autosesizat și a început o anchetă în acest caz, iar gestul tânărului jucător de a nu respecta carantina s-ar putea transforma într-un dosar penal. Sursa citată notează că Seyboth-Wild riscă până la un an de închisoare dacă va fi găsit vinovat.
Roland Garros
"Nadal vs. Nadal" în optimi la Roland Garros! Rafa a trecut fără emoții de Van De Zandschulp
ACUM 15 MINUTE

Jucătorul care a rescris anul acesta istoria tenisului, testat pozitiv cu coronavirus

Thiago Seyboth-Wild a rescris istoria tenisului anul acesta, el fiind primul jucător născut după anul 2000 care câștigă un titlu ATP. Brazilianul, beneficiar al unui wild card, a câştigat, pe 1 martie, primul său turneu ATP, la Santiago de Chile (250 de puncte). El l-a învins în finală, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-3, pe norvegianul Casper Rudd, locul 38 ATP şi cap de serie numărul 2, după două ore şi 16 minute de joc, devenind cel mai tânăr brazilian care obţine un titlu ATP, la 19 ani.
Seyboth Wild a impresionat şi la Rio Open, cu o săptămână înainte, când a fost depăşit greu, cu scorul de 6-3, 1-6, 7-6 (5), de canadianul Milos Raonic, în manşa a doua.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Coco Gauff - Kaia Kanepi - Roland-Garros
ACUM 22 MINUTE
Roland-Garros
Martina Trevisan - Daria Saville - Roland-Garros
ACUM 29 MINUTE