S-a vorbit de oprirea tenisului până pe 13 iulie, dar nemții nu sunt de acord cu asta. Jucătorul german Yannick Hanfmann se află pe locul 143 în clasamentul ATP și a câștugat ultimii bani la turneul de Dubai. Hanfmann a fost eliminat în turul 2 al calificărilor și a încasat 9500 de dolari. De atunci, este dependent de economii, ca și mare parte din colegii săi. De aceea, el a convins organizatorii din Höhr-Grenzhausen să poată organiza turneul.

Regulile sunt foarte stricte

Roland Garros
Simona Halep, motivată să revină mai puternică după eșecul de la Roland Garros! Ce imagini a postat
ACUM 8 MINUTE
Micuțul orășel Höhr-Grenzhausen are 10 mii de locuitori și este situat în regiunea Westerwald. Partidele turneului cu 8 jucători se vor disputa în sistem campionat, iar pe teren vor putea intra doar cei doi jucători și arbitrul. Nu vor exista vestiare, iar baza de tenis va fi dotată cu trei ambulanțe în care medicii vor face teste.
Dustin Brown este cel mai cunoscut jucător de tenis care acceptat aceaastă provocare. Jucătorul german de 35 de ani a fost în primii 70 din lume, dar acum a coborât până pe locul 239.
Premiile sunt de doar câteva sute de euro pentru fiecare jucător, dar bucuria tenisului va fi foarte mare.

"Exhibition Series" Höhr-Grenzhausen

Credit imagine: Eurosport

Interesul pentru acest prim turneu după pandemie este foarte mare. Tennis Channel a preluat drepturile de televizare. Asta înseamnă peste 60 milioane de telespectatori vor putea vedea partidele în care sunt implicați jucători care nici nu visează la câștigarea unui turneu ATP.
Nemții vor să mai organizeze încă două turnee pe 7 mai și pe 14 mai.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep s-a întors la antrenamente, după eliminarea de la Roland Garros
ACUM 23 MINUTE
Roland Garros
Novak Djokovic, dărâmat de ceea ce a trăit în Australia! "95% nu și-ar fi revenit niciodată"
ACUM O ORĂ