Daniel Dobre, fostul său antrenor, a dezvăluit un motiv pentru care campioana noastră preferă să petreacă timpul în casă, decât la turneele de tenis. Dobre a făcut referire în special la reacția Simonei când a fost anunțată amânarea Jocurilor Olimpice din vară. Fostul său antrenor consideră că dorința de a avea copii reprezintă un motiv esențial pentru care jucătoarea româncă a preferat amânarea turneelor.
"Multă lume nu a crezut că i-a fost frică de acel virus, la Tokyo. Pentru o fată tânără, care vrea să aibă copii, chiar îi era frică de acest lucru. Cât timp știe că există o șansă cât de mică să poată avea, la un moment dat, probleme de sănătate din cauza participării la un turneu, întotdeauna va alege sănătatea și viitorul.
Tenisul domină o perioadă scurtă din viață și trebuie să trăiești și după aceea. Și ce faci? Trăiești cu regretul că te-ai îmbolnăvit într-un turneu și ai anumite probleme? E foarte matură abordarea Simonei, cu toate ca nu întotdeauna este respectată.", a spus Daniel Dobre, pentru Radio HIT Iași.
Tenis
Donație extrem de generoasă făcută de Ion Țiriac, cu 5 zile înainte de Paște
14/04/2020 LA 15:30

Tenisul, întrerupt de coronavirus

Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări.
Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări. Simona Halep, ca toți ceilalți cetățeni responsabili, stau acasă, protejându-se pe sine și pe cei din jurul ei.

Cum își petrece Simona timpul în izolare

Sportiva noastră a povestit de curând, într-un interviu pentru Digi Sport, cum își petrece timpul în autoizolare. Chiar dacă Simona a transmis că îi plac la nebunie clătitele, ea a precizat că nu-și face griji că ar putea lua în greutate, asta pentru că se antrenează și are grijă să se mențină în formă pentru momentul în care turneele se vor relua.
"Mă apropii de 30 de ani și îmi doresc o familie, așa cum am mai spus, și cred că va trebui să învăț să gătesc. Am făcut clătite, nu mai făcusem de 3-4 ani. Prima dată nu mi-au ieșit, au doua oară au fost foarte bune, iar a treia oară, am citit undeva că trebuie să pun și sare, am pus cam multă, nu au fost bune, le-am aruncat direct. Altceva nu am mai gătit, doar salate. E ușor de preparat o salată și cartofi prăjiți, chiar dacă nu sunt atât de sănătoși.
Am descoperit natura, am șansa să stau în pădure și pot să spun că stau o oră - două, după ce mă trezesc, și mă uit la copaci. Îmi transmit așa o liniște. E important să ne bucurăm de ce avem, de ce trăim, chiar dacă sunt vremuri și mai grele. Trebuie să ne bucurăm de familia pe care o avem și de oamenii pe care-i iubim.", a spus Halep, pentru Digisport.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG / Cîrstea și Begu, primele românce care intră în arenă
ACUM 37 MINUTE
Australian Open
Zverev, declarație controversată: "Cred că mulți jucători au acum Covid"! Argumentele germanului
ACUM O ORĂ