Emma Răducanu își va începe pregătirile pentru Australian Open 2022 prin prezența la un turneu demonstrativ în Orientul Mijlociu, în luna decembrie. Sportiva în vârstă de 18 ani a conformat prezența la Mubadala World Tennis Championship din Abu Dhabi, eveniment care va avea loc în perioada 16-18 decembrie.
Serena Williams, Venus Williams și Maria Sharapova sunt printre jucătoarele de top din WTA care au evoluat la rândul lor în trecut la Abu Dhabi. De asemenea, la masculin, toți cei 4 mari jucători, Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer și Andy Murray, au fost prezenți la "demonstrativ".
Tenis
Nick Kyrgios s-au autoproclamat "cel mai bun antrenor" al anului 2022! Argumentele australianului
ACUM 12 MINUTE

Program de 5 stele pentru Emma Răducanu în drum spre Australian Open

La această oră încă nu s-a confirmat cu cine va concura Emma Răducanu. "Nu am fost niciodată la Abu Dhabi și abia aștept să mă duc să joc la această întrecere", a spus reprezentanta Marii Britanii de origine română, potrivit colegilor de la Eurosport UK.
"Știu că Emiratele Arabe Unite își sărbătoresc cea de-a 50-a aniversare la începutul lunii decembrie, așa că sunt sigur că va fi uimitor acolo. Sunt încântată să experimentez tot ceea ce țara are de oferit atât la eveniment, cât și cultural", a mai spus campioana de la US Open.
https://i.eurosport.com/2021/10/10/3234446.jpg
Probabil, Abu Dhabi va fi doar o "stație" pentru Emma Răducanu în drumul spre Australia, acolo unde se va desfășura și primul Grand Slam al anului viitor. Startul la Melbourne este prevăzut pentru data de 17 ianuarie și se pune problema ca sportivii să intre într-o carantină de 14 zile la sosirea lor în Australia.
Înainte de a concura la Abu Dhabi, Răducanu a fost invitată la un alt meci demonstrativ, la Londra, pe 28 noiembrie. Până atunci, sportiva a confirmat prezența la alte trei turnee WTA, la Moscova, Cluj și Linz sau Turneul Campioanelor (dacă se califică).
Zilele trecute, Emma Răducanu a disputat la Indian Wells primul meci după ce a câștigat turneul de Grand Slam de la US Open, dar a fost învinsă în prima partidă de Aliaksandra Sasnovich.
În paralel cu întrecerea feminină are loc și turneul masculin Masters Series. Toate meciurile din competiția ATP se pot urmări pe Eurosport și aplicația Eurosport Player.
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
ACUM O ORĂ
Tenis
Fost număr 6 mondial, declarație surpriză: "Carlos Alcaraz e mai bun decât Nadal în multe feluri!"
ACUM 2 ORE