În componența echipei Europei se regăsesc Rafael Nadal, Roger Federer, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas, Fabio Fognini și Roberto Bautista Agut (rezervă), iar în echipa Lumii sunt John Isner, Milos Raonic, Nick Kyrgios, Taylor Fritz, Denis Shapovalov, Jack Sock, Jordan Thompson (rezervă).

Ziua 1. Programul complet și orele de începere

În prima zi de concurs, meciurile vor debuta la ora 13, ora locală (ora 14 a României). Primele trei dueluri vor fi de simplu, iar spectacolul zilei se va încheia cu o partidă de dublu. Astfel, de la ora 14, în direct pe Eurosport, Dominic Thiem (echipa Europei) îl va înfrunta pe Denis Shapovalov (echipa Lumii), iar în al doilea meci al zilei se vor înfrunta Fabio Fognini și Jack Sock.
Australian Open
"Totul a devenit un circ" Victoria Azarenka rupe tăcerea în legătură cu situația lui Djokovic
ACUM 5 MINUTE
Mai apoi, de la ora 20, ora României, în ultimul meci de simplu al zilei, grecul Stefanos Tsitsipas va da piept cu americanul Taylor Fritz. În primul duel de dublu al ediției, Roger Federer și Alexander Zverev vor face echipă pentru Europa și îi vor întâlni pe Denis Shapovalov și Jack Sock, cel mai bun jucător de dublu al evenimentului. Americanul în vârstă de 26 de ani a suferit o singură înfrângere în cadrul turneului și a jucat cele mai multe meciuri (8), mai mult decât oricare alt jucător care a participat la Laver Cup.
Toate meciurile vor fi transmise în direct și în exclusivitate pe canalele Eurosport.
Australian Open
Zverev - Millman - Australian Open
ACUM 15 MINUTE
Australian Open
Monfils - Bublik - Australian Open
ACUM 26 MINUTE