Considerat "al cincilea turneu de Grand Slam", evenimentul combinat ATP Masters 1000 / WTA Premier Mandatory "BNP Paribas Open", care ar fi trebuit să se desfășoare în următoarele două săptămâni la Indian Wells a fost anulat, după ce a fost declarată stare de alertă epidemiologică în Coachella Valley, în urma unui caz de îmbolnăvire confirmat.
Antrenorul australian din echipa Simonei Halep este de părere că decizia organizatorilor e corectă și spune că e înțelept ca tenisul să ia o pauză pentru că situația create de coronavirus este de fapt o criză majoră.
Toți sunt nesiguri în aceste momente. Nu e vorba doar de tenis, ci de orice sport. Chiar și personalul medical îmi pare puțin nesigur și nu știe cât de repede se va răspândi acest virus. Dacă turneul de la Miami va fi anulat atunci totul se va reseta pentru noi, pentru că... după Miami totul se mută în Europa. În Italia e o criza majoră și avem Openul Italiei în câteva luni, pentru ca apoi să urmeze Roland Garros. În jurul acestor turnee ai 8-10 evenimente pe zgură în diferite țări. Cred că e înțelept să luăm o pauză, să vedem ce se întâmplă în următoarele două sau patru săptămâni.
Tenis
Simona Halep, în cădere cu trei poziții în WTA. Emma Răducanu a mai urcat în ierarhia mondială
ACUM 4 ORE
Darren Cahill ar fi fost prezent la Indian Wells din postura de comentator pentru ESPN după ce Simona s-a retras din cauza unei probleme la picior: "Publicul care vine la un astfel de turneu e enorm. E al 5-lea Grand Slam. Interacțiunea dintre jucători și fani e mai mare decât la orice alt turneu. Organizatorii au luat toate aceste lucruri în considerare și n-au vrut să-și asume vreun risc. Toți realizează că exista mai mult în viață decat tenis. Cred că vom înțelege mai bine cu ce ne confruntăm după ceea ce se întâmplă la Miami", a mai spus Darren Cahill.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
ACUM 5 ORE
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
ACUM 6 ORE