Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Murray nu se dă bătut după finala pierdută cu Medvedev! Ce obiective are scoțianul pe finalul carierei

Alex Masgras

Publicat 26/02/2023 la 11:07 GMT+2

Andy Murray a pierdut finala cu Daniil Medvedev de la Qatar Open, scor 4-6, 4-6, dar scoțianul nu se dă bătut. La conferința de presă, triplul câștigător de Grand Slam a anunțat care este obiectivul său în acest final de carieră.

Andy Murray

Credit imagine: Getty Images

Finala Qatar Open 2023 s-a disputat între doi foști lideri mondiali. Andy Murray l-a întâlnit la Doha pe Daniil Medvedev, dar scoțianul nu a reușit să devină cel mai în vârstă campion al turneului din Qatar, pierzând duelul cu Medvedev, scor 4-6, 4-6.
În vârstă de 35 de ani, Andy Murray a declarat la conferința de presă că are în continuare mari ambiții care să îi mențină motivația pe finalul carierei, după operația suferită în 2019 la șold.
Fostul campion de la US Open și Wimbledon își dorește să ajungă la 800 de victorii în cariera sa. În acest moment, el mai are nevoie de 77 de victorii pentru a își îndeplini acest obiectiv:
"Încă am obiective. Cred că este important să ai obiective, chiar dacă unele sunt diferite față de ce aveam acum 5-10 ani. Dar da, încă am ambiție și vreau să câștig turnee sau să am un parcurs lung la turneele de Grand Slam. Vreau să câștig un anumit număr de meciuri în cariera mea. Mi-ar plăcea să încerc să ajung la 800 de victorii. Acum nu știu sigur, sunt la 75 de victorii cred (n.r. 77).
Sunt multe lucruri mici care te pot menține motivat. Să văd când de departe pot ajunge cu aceste limitări din punct de vedere fizic. La un moment dat nu știam dacă voi mai putea juca sau dacă voi mai putea juca la acest nivel.
Acum că pot face asta, vreau să văd cât de departe pot ajunge. E o provocare. Sunt mândru de rezultatele pe care le-am obținut", a spus Andy Murray, la conferința de presă.
Citește și:

DANIIL MEDVEDEV ARE 3-0 CU ANDY MURRAY ÎN ÎNTÂLNIRILE DIRECTE

Daniil Medvedev a câștigat un nou titlu în 2023. După ce s-a impus săptămâna trecută la Rotterdam, fostul număr 1 mondial a cucerit și titlul de la Doha. Campionul din 2021 de la US Open l-a învins în ultimul act al turneului din Qatar pe Andy Murray, scor 6-4, 6-4.
Partida de la Doha a fost a treia întâlnire dintre Andy Murray și Daniil Medvedev. Cei doi s-au mai întâlnit la Brisbane (2019) și Miami (2022), iar de fiecare dată s-a impus rusul, fără să piardă set.
Acesta este al 17-lea trofeu al carierei pentru Daniil Medvedev și al doilea din 2023. Cu acest succes, el și-a egalat titlurile cucerite anul trecut, la Vienna și Los Cabos.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo