Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Murray a obținut prima victorie din 2024, la Doha! Bucuria britanicului a ajuns virală

Irina Aldea

Publicat 20/02/2024 la 20:55 GMT+2

Andy Murray a obținut prima sa victorie din sezonul 2024 cu o prestație superbă, învingându-l pe francezul Alexandre Muller în primul tur al Qatar Open, la Doha.

Andy Murray, Doha 2024

Credit imagine: Getty Images

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray (50 ATP) s-a calificat marţi în optimile de finală ale turneului ATP 250 de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 1.395.875 de dolari, după ce a trecut în două seturi, 6-1, 7-6 (7/5), de francezul Alexander Muller (75 ATP), venit din calificări.
Murray, 36 de ani, eliminat la începutul lunii în prima rundă a turneului ATP 250 de la Marsilia, s-a impus de data asta după două ore de joc, iar următorul său adversar va fi cehul Jakub Mensik (116 ATP).
CITEȘTE ȘI:

Andy Murray a obținut prima victorie din 2024, la Doha! Bucuria britanicului a ajuns virală

Andy Murray nu mai câștigase un meci din octombrie, de la Basel, de când britanicul îl învingea pe Hanfmann în primul tur. După obținerea primei victorii din 2024, Andy Murray s-a bucurat extrem de tare, iar celebrarea lui a ajuns virală pe rețelele de socializare.
"Evident, ultimele luni au fost grele pentru mine pe teren, nu am câștigat multe meciuri și am pierdut multe meciuri la limită, așa că sunt încântat că am trecut mai departe", a spus Murray. "Sunt mândru că am reușit să trec de meci, să obțin o victorie și sper că acesta este începutul unui parcurs mai bun".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo