Sorana Cîrstea, ocupanta locului 72 WTA, a fost eliminată în turul inaugural al turneului de categorie Premier 5 de la Doha. Elena Rybakina, adversara ei, s-a impus, scor 3-6, 6-3, 6-1, și s-a calificat în turul al doilea al competiției de la Doha, după un meci în care Sorana a avut câteva discuții aprinse cu antrenorul ei, Adrian Cruciat.
În turul al doilea, Elena Rybakina o va întâlni pe belgianca Alison van Uytvanck (62 WTA), care a trecut de slovena Polona Hercog (42 WTA), scor 6-2, 6-2, după o oră și patru minute. Pentru prezența în primul tur, Sorana Cîrstea va primi un premiu în valoare de 9.100 de dolari și un singur punct în clasamentul WTA.

Dialog incredibil între Sorana Cîrstea și Adrian Cruciat

Roland Garros
EXCLUSIV | Sorana Cîrstea, dezvăluiri despre prezența lui Goran Ivanisevic la meciul ei cu Maria
22/05/2022 LA 13:04
Adrian Cruciat: Trebuie să joci fiecare punct cu hotărâre şi optimism, ca în primul set. Văd că s-a schimbat ceva, faţa ta nu mai arată la fel, eşti nervoasă, nemulţumită. Te cerţi şi cu tine, şi cu mine, e prea mult.
Sorana Cîrstea: Sunt foarte liniştită, zi-mi ceva dacă tot ai venit aici, ceva de tenis sau tactic...
Adrian Cruciat: Tenis sau tactic ştii, ai făcut tot ce trebuie.Trebuie să treci hopul ăsta.
Sorana Cîrstea: Păi ce să fac că ea serveşte cu 185 la oră şi eu nu mai fac primul servici!A început să-mi ghicească primul servici.
Adrian Cruciat: Când dă ea tare, trebuie să dai lung ca să alerge, să o plimbi...E mental, haide, calmă, pozitivă...
Sorana Cârstea: Asta cu mental e de tenis?!
captură foto - DigiSport
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Cele mai bune momente ale jocului Sorana Cîrstea - Tatjana Maria, încheiat cu o victorie a româncei
22/05/2022 LA 12:40
Roland Garros
Azi începe Roland Garros 2022. Ce putem vedea în prima zi de la Grand Slamul parizian
21/05/2022 LA 21:00