Jaqueline Cristian, aflată pe locul 71 WTA, a suferit marți, în timpul meciului din turul 2 de la Doha cu Daria Kasatkina, o accidentare teribilă la genunchi. Pe game-ul său de serviciu, la scorul de 6-2, 2-2, 15-30, sportiva noastră se retrăgea în defensivă la o minge, dar s-a prăbușit pe teren și a acuzat dureri groaznice la genunchiul drept.
Echipa medicală a pătruns imediat pe teren, iar Jaqueline a rămas minute bune pe teren primind îngrijiri, fiindu-i aplicată o pungă cu gheață pe zona vizată. Sportiva noastră a ajuns pe scaunul său fiind sprijinită de echipa medicală. După câteva minute, sportive noastră a decis să încerce să revină pe teren și să continue meciul.
Internazionali BNL d'Italia
Swiatek - Jabeur, marea finală de la Roma! Tunisianca a salvat minge de meci cu Daria Kasatkina
14/05/2022 LA 18:13

Jaqueline Cristian, accidentare teribilă la Doha, la genunchiul drept

Decizia de a reveni pe teren nu a fost deloc cea corectă pentru Jaqueline Cristian, căreia i-a cedat imediat genunchiul la primul punct după reluarea meciului. Sportiva noastră a fost scoasă mai apoi în cărucior cu rotile de pe teren, sub privirile îngrijorate ale tuturor celor aflați pe teren sau pe marginea lui.
Ieri, din postura de lucky loser (a fost învinsă în calificări în turul 2 de Oceane Dodin), Jaqueline Cristian s-a calificat în turul al doilea la turneul de 1000 de puncte de la Doha, după ce a trecut de favorita numărul 11, Elena Rybakina. Sportiva noastră s-a impus la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc, 6-4, 6-3.
Tenis
Jaqueline Cristian a anunțat când va reveni pe teren, după accidentarea teribilă de la Doha
11/03/2022 LA 15:38
Tenis
Cât va lipsi Jaqueline Cristian de pe teren după accidentarea teribilă la genunchi! Mesajul tinerei
28/02/2022 LA 09:38