Simona Halep a fost eliminată în primul tur la turneul de la Doha, pe care l-a câștigat în 2014. Sportiva noastră a cedat în minimum de seturi în fața franțuzoaicei Caroline Garcia, beneficara unui wild card, cu scorul de 4-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 34 de minute de joc. Înaintea acestui duel, românca o învinsese pe Garcia de 7 ori.
Franțuzoaica se va duela în continuare cu învingătoarea dintre Rogers și Gauff pentru un loc în optimi. Pentru prezența pe tabloul principal de la Doha, Simona va primi 10.820 de dolari și un punct WTA în ierarhia de simplu. Aceasta a fost cea de-a noua întâlnire dintre cele două jucătoare în circuitul feminin de tenis. Scorul înaintea duelului de azi era 7-1 pentru româncă.
Roland Garros
Simona Halep, motivată să revină mai puternică după eșecul de la Roland Garros! Ce imagini a postat
ACUM O ORĂ

Ce a spus Caroline Garcia după victoria cu Simona Halep de la Doha

Caroline Garcia, care a traversat în ultima vreme o pasă de joc foarte slabă, a părut azi în formă și dispusă la efort, spre deosebire de Simona Halep, care parcă a continuat evoluția slabă din setul al treilea de la Dubai cu Jelena Ostapenko. Franțuzoaica s-a declarat la finalul meciului cu Halep foarte încântată de cum a jucat.
"A fost un meci foarte bun pentru mine, a fost foarte dificil cu acest vânt. Cu Simona Halep este foarte greu, mai ales cu ea pentru că pierdusem de 7 ori. Am reușit să fiu pozitivă și să fiu agresivă până la final. Ea a avut o săptămână bună la Dubai, eu nu am câștigat prea multe meciuri, dar fiecare duel este diferit și sunt foarte mulțumită cu evoluția mea. Sper să-mi regăsesc nivelul meu de joc, să joc foarte bine, dar iau fiecare meci în parte și sper să câștig în continuare meciuri", a spus Caroline Garcia la interviul de după meci.
Tenis
Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici! Mesajul tenismenei
ACUM 19 ORE
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit cum se simte Simona Halep, după eliminarea de la Paris! Anunțul făcut
ACUM 20 ORE