Simona Halep a fost eliminată în primul tur la turneul de la Doha, pe care l-a câștigat în 2014. Sportiva noastră a cedat în minimum de seturi în fața franțuzoaicei Caroline Garcia, beneficara unui wild card, cu scorul de 4-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 34 de minute de joc. Înaintea acestui duel, românca o învinsese pe Garcia de 7 ori.
Franțuzoaica se va duela în continuare cu învingătoarea dintre Rogers și Gauff pentru un loc în optimi. Pentru prezența pe tabloul principal de la Doha, Simona va primi 10.820 de dolari și un punct WTA în ierarhia de simplu. Aceasta a fost cea de-a noua întâlnire dintre cele două jucătoare în circuitul feminin de tenis. Scorul înaintea duelului de azi era 7-1 pentru româncă.
Roland Garros
Simona Halep, pregătiri intense pentru Roland Garros! Când are programat primul antrenament la Paris
ACUM O ORĂ

Ce urmează pentru Simona Halep în circuitul feminin de tenis

Pentru Simona Halep urmează o pauză de aproape 3 săptămâni până la revenirea în circuitul feminin de tenis. Românca, fost lider mondial în clasamentul WTA, va juca la Indian Wells, turneu pe care l-a câștigat în 2015. Competiția din Statele Unite ale Americii, care face parte din categoria turneelor de 1000 de puncte, se va disputa în perioada 9-20 martie.
După Indian Wells, dacă totul merge conform planului, Simona Halep va face deplasarea la turneul de la Miami, care debutează pe data de 23 martie și se încheie pe 3 aprilie. Aceste două turnee sunt ultimele din sezonul de hard înainte ca sportiva noastră să treacă la competițiile desfășurate pe suprafața preferată de joc, zgura.
Roland Garros
Simona Halep a vorbit despre retragerea din tenis, înainte de Roland Garros! Când va pune stop
ACUM 2 ORE
Roland Garros
Ilie Năstase a comentat colaborarea Halep–Mouratoglou înainte de Roland Garros: "Toate vor s-o bată"
ACUM 4 ORE