Irina Begu, a 55-a jucătoare a lumii, a fost eliminată încă din turul inaugural la turneul de 1000 de puncte de la Doha, după ce a cedat în minimum de seturi în fața campioanei en-titre, Petra Kvitova. Cehoaica, dublă campioană de Grand Slam, s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1, la capătul unui meci care a durat mai puțin de o oră (56 de minute de joc)
În continuare, Petra Kvitova se va duela cu Ana Konjuh pentru un loc în optimile de finală la turneul organizat în Qatar. În urma acestui rezultat, România rămâne cu doar două reprezentante pe tabloul principal de simplu la Doha, diupă ce și Simona Halep a fost azi eliminată în primul tur, de către Caroline Garcia. Este vorba despre Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
19/05/2022 LA 14:51

Irina Begu, OUT încă din primul tur la turneul de la Doha

Din păcate pentru Irina Begu, sportiva noastră nu a putut repeta rezultatul de la Sankt Petersburg în fața Petrei Kvitova. Atunci, românca a jucat incredibil și a învins-o pe cehoaică în minimum de seturi cu scorul de 6-4, 6-0. De data aceasta însă, Kvitova a fost mult mai agresivă și mult mai determinată să-și mai adauge în palmares o victorie în fața româncei.
Mai devreme, Simona Halep a fost eliminată în primul tur la turneul de la Doha, pe care l-a câștigat în 2014. Sportiva noastră a cedat în minimum de seturi în fața franțuzoaicei Caroline Garcia, beneficara unui wild card, cu scorul de 4-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 34 de minute de joc. Înaintea acestui duel, românca o învinsese pe Garcia de 7 ori.
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
16/05/2022 LA 09:51
Mutua Madrid Open
Irina Begu, OUT în primul tur la Madrid! Eșec cu Bencic! Doar Simona Halep a rezistat dintre românce
28/04/2022 LA 14:01