Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, eliminată în primul tur la Doha! Românca, învinsă fără drept de apel de Petra Kvitova

Irina Aldea

Actualizat 21/02/2022 la 18:11 GMT+2

Irina Begu a fost eliminată, la fel ca Simona Halep, în primul tur la turneul de 1000 de puncte de la Doha, românca cedând în minimum de seturi în fața Petrei Kvitova.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu, a 55-a jucătoare a lumii, a fost eliminată încă din turul inaugural la turneul de 1000 de puncte de la Doha, după ce a cedat în minimum de seturi în fața campioanei en-titre, Petra Kvitova. Cehoaica, dublă campioană de Grand Slam, s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1, la capătul unui meci care a durat mai puțin de o oră (56 de minute de joc)
În continuare, Petra Kvitova se va duela cu Ana Konjuh pentru un loc în optimile de finală la turneul organizat în Qatar. În urma acestui rezultat, România rămâne cu doar două reprezentante pe tabloul principal de simplu la Doha, diupă ce și Simona Halep a fost azi eliminată în primul tur, de către Caroline Garcia. Este vorba despre Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian.

Irina Begu, OUT încă din primul tur la turneul de la Doha

Din păcate pentru Irina Begu, sportiva noastră nu a putut repeta rezultatul de la Sankt Petersburg în fața Petrei Kvitova. Atunci, românca a jucat incredibil și a învins-o pe cehoaică în minimum de seturi cu scorul de 6-4, 6-0. De data aceasta însă, Kvitova a fost mult mai agresivă și mult mai determinată să-și mai adauge în palmares o victorie în fața româncei.
Mai devreme, Simona Halep a fost eliminată în primul tur la turneul de la Doha, pe care l-a câștigat în 2014. Sportiva noastră a cedat în minimum de seturi în fața franțuzoaicei Caroline Garcia, beneficara unui wild card, cu scorul de 4-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 34 de minute de joc. Înaintea acestui duel, românca o învinsese pe Garcia de 7 ori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo