Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jelena Ostapenko e în semifinale la Doha, după victoria cu Muguruza! Cum a ironizat-o pe iberică după meci

Irina Aldea

Publicat 24/02/2022 la 20:23 GMT+2

Jelena Ostapenko s-a calificat în această seară în semifinale la Doha după ce a trecut de favorita numărul 5 de pe tabloul principal, Garbine Muguruza, în minimum de seturi. După meci, letona a ironizat-o pe iberică spunând că se aștepta la o bătălie mult mai strânsă.

Jelena Ostapenko

Credit imagine: Getty Images

Ocupantă a locului 13 WTA și favorită numărul 15 pe tabloul de simplu de la Doha, Jelena Ostapenko s-a calificat în această seară în semifinalele turneului de 1000 de puncte din Qatar. Letona, campioană în 2017 la Roland Garros, a învins-o pe favorita numărul 5, Garbine Muguruza, a 9-a jucătoare a lumii, cu scorul de 6-2, 6-2, după doar o oră și 7 minute de joc.
În penultimul act, Jelena Ostapenko se va duela cu favorita numărul 4, Anett Kontaveit. După meciul cu Muguruza, letona a făcut un comentariu ironic la adresa ibericei: "Eram pregătită pentru o luptă mult mai strânsă. Dar a fost un meci puțin mai simplu cu ea decât mă așteptam să fie. Simt că de cele mai multe ori, cea mai dificilă adversară pentru mine sunt eu și nimeni altcineva", a spus Ostapenko la interviul de după meci.

Jelena Ostapenko redevine o forță în circuitul feminin de tenis

Jelena Ostapenko, cu un stil de joc agresiv, ofensiv și pe alocuri haotic, și-a exstins în această seară cea mai bună serie de victorii din carieră, având acum 9. Ostapenko a învins 6 foste câștigătoare de Grand Slam în ultimele 2 săptămâni - Kenin, Kvitova, Swiatek, Halep, Krejcikova, Muguruza.
La două luni de la startul sezonului, Jelena Ostapenko a bifat deja 3 victorii la jucătoare aflate în Top 10 - toate au venit în ultimele 8 zile - Swiatek (Dubai), Krejcikova (Doha), Muguruza (Doha). O singură dată în carieră a înregistrat mai multe într-un singur sezon: 4 în 2017: Halep, Svitolina, Muguruza, Pliskova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo