Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jelena Ostapenko, "răpusă" la Doha de Anett Kontaveit! Seria de 9 victorii a letonei, încheiată

Irina Aldea

Publicat 25/02/2022 la 18:06 GMT+2

Seria impresionantă de victorii a Jelenei Ostapenko s-a încheiat azi în semifinale la Doha. Letona a fost învinsă în 2 seturi de către estona Anett Kontaveit.

Jelena Ostapenko

Credit imagine: Getty Images

Jelena Ostapenko, campioană în 2017 la Roland Garros, a fost eliminată vineri în semifinalele turneului de 1000 de puncte de la Doha, după o serie impresionantă de nouă victorii consecutive, între care și câteva succese la foste campioane de Grand Slam printre care și Simona Halep (în semifinale la Dubai).
Jelena Ostapenko a cedat din nou în fața estonei Anett Kontaveit, care a învins-o și în urmă cu două săptămâni în semifinale la Sankt Petersburg. Letona nu a reușit să găsească în fața lui Kontaveit tactica potrivită, așa că a mai cedat o dată, de această dată cu scorul de 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat doar o oră și 9 minute de joc.

Jelena Ostapenko, învinsă categoric la Doha de către Anett Kontaveit

În finala turneului din Qatar, Anett Kontaveit o va întâlni mâine pe câștigătoarea celei de-a doua semifinale, în care se vor lupta Iga Swiatek și Maria Sakkari. În ultimele două săptămâni, Jelena Ostapenko a obținut nouă victorii consecutive. Între cele două înfrângeri cu Kontaveit, Ostapenko le-a învins pe Sofia Kenin, Iga Swiatek, Petra Kvitova, Simona Halep, Veronika Kudermetova, Oceane Dodin, Amanda Anisimova, Barbora Krejcikova și Garbine Muguruza.
Letona a dezvăluit și care e obiectivul său în acest sezon competițional: "Mereu am încercat să joc consecvent, dacă nu în fiecare săptămână, atunci cel puțin pentru cea mai mare parte a sezonului competițional. Scopul meu este să revin în Top 10 și să rămân acolo mult și bine. Cred că cu nivelul meu actual nu va fi atât de dificil", a declarat Jelena Ostapenko la turneul din Qatar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo