Înfrângerea cu Jelena Ostapenko din semifinalele turneului de la Dubai de săptămâna trecută a lăsat urme adânci în jocul Simonei Halep. Românca a fost de nerecunoscut în duelul cu Caroline Garcia, din primul tur de la Doha, pierzând în două seturi, scor 4-6, 3-6, după o oră și 34 de minute de joc.
Eșecul Simonei a fost total neașteptat, mai ales că românca o conducea pe adversara de azi cu 7-1 la duelurile directe. Mai mult, Garcia nu reușise rezultate notabile în ultima vreme, ajungând pe poziția 76 în ierarhia WTA.
Citește și:
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit ce rol are în echipa Simonei Halep, înainte de RG: "Nu sunt Dumnezeu!"
ACUM 3 ORE

Simona Halep nu mai părăsise un turneu în turul 1 din 2018

Pe lângă dezamăgirea de a fi eliminată prematur de la Doha, Simona Halep a bifat și o bornă negativă, pe care nu a mai atins-o de aproape 4 ani. Mai exact, românca nu mai pierduse în primul tur al unui turneu WTA din septembrie 2018, când a fost nevoită să se retragă de la Beijing, după ce a cedat primul set cu 6-1 în disputa cu Ons Jabeur.
De atunci, Simona a mai pierdut de 4 ori primele meciuri la turneele la care a participat, dar acestea au fost în turul secund, românca beneficiind la vremea respectivă de un prim tur liber, fiind cap de serie.
Meciurile pierdute de Halep în turul secund al unui turneu din septembrie 2018 încoace:
  • vs Ashleigh Barty (Sydney - 2019)
  • vs Marketa Vondrousova (Roma -2019)
  • vs Angelique Kerber (Roma - 2021)
  • vs Daniele Collins (Montreal -2021)
După dezamăgirea din Qatar, Simona Halep va reveni pe teren în Statele Unite, unde va participa la turneele de la Indian Wells (9-20 martie) și Miami (22 martie - 3 aprilie). Ulterior va începe sezonul de zgură, suprafața favorită a campioanei noastre.
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 3 ORE
Tenis
Mouratoglou vine în România! Evenimentul spectaculos la care va lua parte alături de Simona Halep
ACUM 4 ORE