Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a pierdut cu Caroline Garcia și a atins o bornă negativă pe care nu o mai bifase de 4 ani

Nicu Savin

Publicat 21/02/2022 la 17:38 GMT+2

Simona Halep a pierdut surprinzător contra franțuzoaicei Caroline Garcia, în primul tur al turneului WTA 1000 de la Doha. Înfrângerea a marcat o premieră negativă pentru româncă în ultimii 4 ani, ea fiind eliminată pentru ultima dată în runda inaugurală a unui turneu în 2018.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Înfrângerea cu Jelena Ostapenko din semifinalele turneului de la Dubai de săptămâna trecută a lăsat urme adânci în jocul Simonei Halep. Românca a fost de nerecunoscut în duelul cu Caroline Garcia, din primul tur de la Doha, pierzând în două seturi, scor 4-6, 3-6, după o oră și 34 de minute de joc.
Eșecul Simonei a fost total neașteptat, mai ales că românca o conducea pe adversara de azi cu 7-1 la duelurile directe. Mai mult, Garcia nu reușise rezultate notabile în ultima vreme, ajungând pe poziția 76 în ierarhia WTA.
Citește și:

Simona Halep nu mai părăsise un turneu în turul 1 din 2018

Pe lângă dezamăgirea de a fi eliminată prematur de la Doha, Simona Halep a bifat și o bornă negativă, pe care nu a mai atins-o de aproape 4 ani. Mai exact, românca nu mai pierduse în primul tur al unui turneu WTA din septembrie 2018, când a fost nevoită să se retragă de la Beijing, după ce a cedat primul set cu 6-1 în disputa cu Ons Jabeur.
De atunci, Simona a mai pierdut de 4 ori primele meciuri la turneele la care a participat, dar acestea au fost în turul secund, românca beneficiind la vremea respectivă de un prim tur liber, fiind cap de serie.
Meciurile pierdute de Halep în turul secund al unui turneu din septembrie 2018 încoace:
  • vs Ashleigh Barty (Sydney - 2019)
  • vs Marketa Vondrousova (Roma -2019)
  • vs Angelique Kerber (Roma - 2021)
  • vs Daniele Collins (Montreal -2021)
După dezamăgirea din Qatar, Simona Halep va reveni pe teren în Statele Unite, unde va participa la turneele de la Indian Wells (9-20 martie) și Miami (22 martie - 3 aprilie). Ulterior va începe sezonul de zgură, suprafața favorită a campioanei noastre.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo