Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea s-a calificat ușor în turul 2 la Doha! A obținut o victorie rapidă în fața lui Mayar Sherif

Bianca Dumitru

Actualizat 20/02/2022 la 14:41 GMT+2

Sorana Cîrstea s-a calificat astăzi în turul 2 al turneului de la Doha, eliminând-o în două seturi pe Mayar Sherif, locul 65 WTA.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea este prima româncă din turul 2 al turneului de la Doha. Sportiva de pe locul 30 WTA a învins-o astăzi, în primul tur, pe Mayar Sherif în două seturi, scor 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat doar o oră și 7 minute.
Românca a început meciul în forță, câștigând 4 game-uri consecutive. Cele două sportive și-au împărțit următoarele 3 game-uri, dar Sorana Cîrstea a închis setul fără probleme, cu scorul de 6-2.
În setul 2, sportiva de pe locul 30 WTA a câștigat câte 3 game-uri consecutive în două rânduri. Sorana a cedat un singur game, la mijlocul setului, când adversara sa a reușit break-ul la 0.
După această victorie facilă, Sorana Cîrstea o va înfrunta în turul 2 la Doha pe Garbine Muguruza, a cincea favorită a competiției, calificată direct în 16-imi.
Citește și:
În turul 1 al turneului de la Doha, vor mai juca și Simona Halep și Irina Begu. Meciurile celor două sunt programate luni.
Simona Halep, locul 23 WTA, va evolua împotriva Carolinei Garcia, nr. 70 în ierarhia mondială, pe care românca o conduce cu 7-1 la meciuri directe.
De cealaltă parte, Irina Begu, ocupanta poziției a 54-a în clasamentul mondial, o va înfrunta pe Petra Kvitova, locul 25 WTA, pe care a învins-o recent în optimile turneului de la St. Petersburg, scor 6-4, 6-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo