Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Victoria Azarenka, dezlănțuită la Doha! I-a transmis adversarei că are nevoie de un psihiatru

Irina Aldea

Actualizat 20/02/2022 la 23:09 GMT+2

Partida dintre Victoria Azarenka și Yulia Putintseva a marcat un moment rar întâlnit pe un teren de tenis. Sportiva din Belarus a fost un car de nervi și i-a transmis adversarei sale că are nevoie de un psihiatru.

Victoria Azarenka

Credit imagine: Getty Images

Aproape 3 ore a durat duelul dintre Victoria Azarenka și Yulia Putintseva, din primul tur de la Doha. Câștig de cauză a avut sportiva din Belarus, clasată pe locul 17 WTA, care s-a impus în 3 seturi cu scorul de 5-7, 6-2, 7-5, după două ore și 49 de minute de joc. Deși meciul a fost spectaculos, a existat și un conflict în urma căruia Azarenka a recurs la injurii față de adversara ei.
Dublă campioană de Grand Slam, Azarenka și-a pierdut complet cumpătul în momentul în care Putintseva conducea cu 5-4 în setul decisiv și a chemat fizioterapeutul.Bielorusa a primit avertisment, moment în care a cedat de tot și a început să se certe cu arbitra din scaun, croata Marija Cicak, care nu a sancționat-o și pe Putintseva, deși kazaha și-a trâtntit de mai multe ori racheta pe teren.

Azarenka, un car de nervi la Doha, în meciul cu Yulia Putintseva

"Care-i problema? Trebuie să mă aștepte să servesc. Și-a aruncat racheta de șapte ori, eu am spus un cuvânt. A fost primul cuvânt. Am spus , dar a fost prima dată. Ea și-a aruncat racheta de șapte ori. A, de patru ori? De patru ori e în regulă? Are nevoie de un mental coach, de un psihiatru", a spus Victoria Azarenka în dialogul pe care l-a avut cu Marija Cicak.
În turul următor, Victoria Azarenka se va duela cu americanca Madison Brengle (60 WTA), care a trecut de Ipek Oz (Turcia, 271 WTA), scor 7-5, 6-3. La turneul din Qatar, acolo unde campioană en-titre este Petra Kvitova, mai joacă Simona Halep, campioană la ediția din 2014, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Jaqueline Cristian.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo