Aproape 3 ore a durat duelul dintre Victoria Azarenka și Yulia Putintseva, din primul tur de la Doha. Câștig de cauză a avut sportiva din Belarus, clasată pe locul 17 WTA, care s-a impus în 3 seturi cu scorul de 5-7, 6-2, 7-5, după două ore și 49 de minute de joc. Deși meciul a fost spectaculos, a existat și un conflict în urma căruia Azarenka a recurs la injurii față de adversara ei.
Dublă campioană de Grand Slam, Azarenka și-a pierdut complet cumpătul în momentul în care Putintseva conducea cu 5-4 în setul decisiv și a chemat fizioterapeutul.Bielorusa a primit avertisment, moment în care a cedat de tot și a început să se certe cu arbitra din scaun, croata Marija Cicak, care nu a sancționat-o și pe Putintseva, deși kazaha și-a trâtntit de mai multe ori racheta pe teren.
Roland Garros
Irina Bara, OUT în primul tur la Roland Garros! A fost învinsă fără drept de apel de Putintseva
ACUM 9 ORE

Azarenka, un car de nervi la Doha, în meciul cu Yulia Putintseva

"Care-i problema? Trebuie să mă aștepte să servesc. Și-a aruncat racheta de șapte ori, eu am spus un cuvânt. A fost primul cuvânt. Am spus , dar a fost prima dată. Ea și-a aruncat racheta de șapte ori. A, de patru ori? De patru ori e în regulă? Are nevoie de un mental coach, de un psihiatru", a spus Victoria Azarenka în dialogul pe care l-a avut cu Marija Cicak.
În turul următor, Victoria Azarenka se va duela cu americanca Madison Brengle (60 WTA), care a trecut de Ipek Oz (Turcia, 271 WTA), scor 7-5, 6-3. La turneul din Qatar, acolo unde campioană en-titre este Petra Kvitova, mai joacă Simona Halep, campioană la ediția din 2014, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Jaqueline Cristian.
Roland Garros
"A fost un moment nepotrivit!" Ce planuri are Ana Bogdan după eliminarea de la Roland Garros
IERI LA 16:36
Tenis
Bogdan, eliminată de Azarenka în turul 1 la Roland Garros! Românca a servit pentru meci în setul 2
IERI LA 14:22