Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, nicio șansă la Doha în fața Igăi Swiatek. Românca a câștigat doar 2 game-uri cu liderul mondial

Irina Aldea

Actualizat 12/02/2024 la 20:29 GMT+2

Sorana Cîrstea s-a oprit în turul al doilea la turneul de 1000 de puncte WTA de la Doha. Sportiva noastră a cedat în fața liderului WTA, Iga Swiatek, în minimum de seturi.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea, cel mai bine clasată jucătoare de tenis din România, s-a oprit în turul al doilea la turneul de 1000 de puncte WTA de la Doha. Sportiva din Târgoviște a cedat în minimum de seturi în fața liderului mondial din WTA, Iga Swiatek, care împlinește astăzi 90 de săptămâni petrecute pe locul 1 WTA. Poloneza a jucat azi fantastic și s-a impus cu scorul de 6-1, 6-1, la capătul unui meci care a durat doar 61 de minute de joc.
Aceasta a fost a treia întâlnire în circuitul feminin dintre Cîrstea și Swiatek, poloneza având acum 3-0. Un singur set a reușit românca să-i ia Igăi Swiatek, câștigătoare a patru titluri de Grand Slam în carieră: Roland Garros 2020, 2022 și 2023, și US Open 2022.
CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek, OUT în turul 2 de la Doha. Înfrângere dură cu Iga Swiatek, liderul din WTA

Pentru Iga Swiatek, care e campioană en-titre la competiția din Qatar, acesta este primul turneu la care participă după eliminarea surprinzătoare suferită încă din turul al treilea la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, în fața Lindei Noskova.
Pentru Iga Swiatek urmează duelul cu învingătoarea dintre favorita numărul 14, Ekaterina Alexandrova, și Erika Andreeva, ocupantă a locului 106 WTA. Cu oricare dintre cele două ar juca, poloneza e mare favorită, mai ales că la Doha s-a impus la ultimele două ediții, arătând de fiecare dată un joc excepțional în Qatar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo