Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Rafael Nadal se pregătește intens pentru ediția din 2021 a Roland Garros, turneul la care a făcut legea toată cariera lui. Spaniolul a cucerit acolo nu mai puțin de 13 titluri (2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2017, 2018, 2019, 2020), însă este în continuare marele favorit la câștigarea titlului.
Doar doi jucători au reușit să-l învingă pe "Regele Zgurii", Rafael Nadal, la turneul major desfășurat la Paris – Robin Soderling și Novak Djokovic. Ibericul a fost provocat la o conferință de presă să nominalizeze jucătorii care sunt pentru el o amenințare pe zgura de la Paris.

Cine sunt cei mai periculoși adversari la Roland Garros, în opinia lui Nadal

Australian Open
Moment istoric în semifinalele Australian Open: de 9 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un GS
ACUM 4 ORE
"Dominic Thiem este întotdeauna un candidat serios la câștigarea trofeului. Tsitsipas, Zverev, Rublev și poate chiar și Shapovalov sunt în stare să le ataje jocul și tactica celorlalți până în ultima fază a turneului. Sunt foarte mulți tineri jucători care se descurcă de minune. Bineînțeles, și jucătorii pe care-i știm cu toții foarte bine, Novak și Roger. Ei doi sunt mereu capabili de orice oricând", a spus Nadal.
În plus, Nadal a vorbit despre cum va aborda anul acesta turneul lui preferat: "Nu cred că va fi nimic diferit, eu voi face totul ca până acum, voi încerca să mă adaptez repede condițiilor, să fiu competitiv și să-mi îmbunătățesc jocul în fiecare zi. Vom vedea cu toții de ce sunt capabil peste o săptămână", a mai spus spaniolul.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Auger-Aliassime, 2-1 la seturi cu Medvedev, live pe Eurosport 1
ACUM 4 ORE
Australian Open
Shapovalov, susținut de Boris Becker în disputa cu Nadal: "Denis are dreptate, regula e pentru toți"
ACUM 12 ORE