Controversarul jucător de tenis din Australia l-a criticat în repetate rânduri pe Rafael Nadal, însă a postat pe Instagram un mesaj prin care i-a propus marelui camepion spaniol să participe alături de el la un live pe Instagram, în care să abordeze împreună mai multe teme de discuție. "Rafa, hai să facem acest live pe Instagram împreună. Eu sunt gata să o fac. Rafa Nadal, hai să o facem", a fost propunerea lui Nick Kyrgios.
Rafa, de partea cealaltă, nu a fost atât de încântat de propunerea australianului și a refuzat-o în mod diplomat. Ibericul a transmis că adversarul lui din circuit nu ar avea parte de distracție alături de el din cauza diferenței foarte mari dintre generații.
Nu am nicio problemă să fac un live alături de Nick, însă există o diferență de generații între noi și s-ar putea ca el să nu se distreze din cauza asta. Cred că ar putea găsi pe cineva mai apropiat vârstei și stilului lui – Rafa Nadal, pentru La Voz de Galicia
Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
IERI LA 05:08
Cei doi s-au întâlnit în circuit de opt ori, scorul fiind 5-3 în favoarea spaniolului. Ultima lor confruntare a avut loc chiar anul acesta, la Australian Open, acolo unde Nadal s-a impus în patru seturi, scor 6-3, 3-6, 7-6(6), 7-6(4).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
IERI LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51