”Nu știu, dar dacă nu greșesc, eu nu știu de evenimente unde vom fi nevoiți să intrăm în carantină în următoarele două luni”, a declarat Nadal la conferința de presă după înfrângerea cu Stefanos Tsitsipas.
”Nu am dreptate? Există vreun eveniment unde trebuie să intrăm în carantină înainte să jucăm? Există vreun turneu unde se va întâmpla asta? Poate cineva să îmi răspundă?”, a continuat Nadal.
”Nu am mai avut o astfel de caratină până acum, ca aici. Am avut la New York, dar nu a fost deloc la fel. Situația este una dificilă, întreaga lume este într-o situație complicată. Asta este foarte clar. Are dreptate că este dificil pentru că regulile se schimbă mereu. Este greu de spus ce se va întâmpla”, consideră Nadal.
Australian Open
Halep câștigă teren la Australian Open, în opinia bookmakerilor! Cum arată cotele înaintea optimilor
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Dacă ne oprim din a juca, când, cum și de ce ne vom întoarce? Multe persoanel își vor pierde joburile, nu doar jucătorii. Multe persoane trăiesc de pe urma sportului nostru, nu? Dacă ne oprim iar, multe persoane vor avea de suferit, nu?
”Trebuie să gândim la scară mai largă. Trebuie să protejăm jucătorii, sigur că da. Probabil trebuie să găsim o modalitate de a proteja jucătorii privind clasamentul, să nu îi forțăm să continue să joace pentru că este o situație foarte grea. Trebuie să ne adaptăm și să găsim o soluție”, a afirmat spaniolul.

DJOKOVIC AMENINŢĂ CU BOICOTUL

Există tot mai multe zvonuri că, cel puţin în circuitul ATP, măsura carantinei va continua şi la turneele din februarie-martie, iar Nole a luat poziţie în acest sens, după ce a vorbit cu majoritatea jucătorilor.
"Ne-a afectat pe toţi carantina, atât emoţional, cât şi fizic. Nu cred că e normal. Sperăm să fi fost vorba de ceva temporar, doar pentru acest turneu. Am vorbit cu majoritatea jucătorilor din circuit şi cei mai mulţi nu vor să continuăm sezonul dacă vor fi nevoiţi să stea din nou în carantină. Aşteptăm să se discute cu managementul ATP pentru că vrem răspunsuri. Vrem să ştim cum va continua sezonul pentru noi în percepţia lor, pentru că nu ştim în acest moment ce se va întâmpla după Australian Open", a spus Novak Djokovic, citat de eurosport.co.uk.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Australian Open
Ce superstiție are Simona Halep la Australian Open 2022. Cum vrea să joace din nou finala
ACUM 2 ORE
Australian Open
Câte poziții urcă Sorana Cîrstea în clasamentul WTA, după calificarea în optimile Australian Open
ACUM 2 ORE