Novak Djokovic a reușit în luna martie a acestui an să doboare recordul de longevitate al lui Roger Federer (310 săptămâni pe locul 1 în ierarhia ATP), iar evenimentul a fost sărbătorit de Nole pe străzile din Belgrad. Marele campion sârb nu a primit felicitări din partea marilor săi rivali din circuit, dar jurnaliștii sârbi l-au luat la întrebări pe Nadal la Monte Carlo.
"În ultima perioadă, mai precis ultimii ani, mai multe recorduri au fost depășite. Trei jucători au realizat multe lucruri importante în istoria tenisului (n.r. Federer, Nadal, Djokovic). Este încă un rezultat foarte bun reușit de Novak, îl felicit. Ce înseamnă acest record pentru istoria tenisului? Nu știu, este încă un record depășit, bravo lui", a spus Rafael Nadal la Monaco.

Fanii lui Novak Djokovic, nemulțumiți de răspunsul lui Rafael Nadal

Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
IERI LA 13:47
Suporterii sârbului nu au fost deloc încântați de răspunsul oferit de Rafael Nadal și au luat atitudine. Cei mai mulți dintre fani au catalogat declarația ibericului "fără sare și piper", spunând că spaniolul a făcut această afirmație doar pentru că nu a putut să refuze pur și simplu întrebarea. Mai mult, fanii sportului alb de pe rețelele de socializare au spus despre iberic că a făcut un gest nesportiv făcând o astfel de declarație.
În plus, internauții au amintit despre faptul că Rafa și Roger s-au felicitat reciproc după victoriile mari obținute în circuit (ultimul exemplu este din toamna anului trecut, atunci când Federer l-a lăudat pe Nadal după ce a câștigat Roland Garros-ul și l-a egalat la numărul de Grand Slam-uri din carieră, 20), însă Nole nu este apreciat cu adevărat de cei doi, astfel că nu-l felicită din propria inițiativă, ci doar când sunt întrebați despre reușitele sârbului.
Novak Djokovic a strâns deja 316 săptămâni pe locul 1 în clasamentul ATP, sârbul lăsându-l în urmă pe marele lui rival, Roger Federer, care a reușit să petreacă pe locul 1 ATP 310 săptămâni. Podiumul este completat de Pete Sampras (286). Djokovic și Nadal vor reveni pe terenul de tenis în această săptămână, cei doi urmând să joace la Masters-ul de la Monte Carlo, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Marian Vajda a rupt, în sfârşit, tăcerea. Antrenorul lui Djokovic a spus cum se simte sârbul
IERI LA 06:52
Australian Open
EXCLUSIV | Florin Mergea, despre controversatul "caz Djokovic": "E normal să-i dea în judecată!"
IERI LA 06:00