Al doilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie, Rafael Nadal, este rezervat în privința reluării competițiilor în perioada următoare, cu atât mai mult posibilităţii ca "un mare turneu să se poată disputa pe termen scurt sau mediu", din cauza pandemiei de coronavirus, care a paralizat practic întregul sport la nivel global.
"Tenisul este un sport mondial,n călătorim dintr-o ţară în alta şi trebuie mobilizată multă lume. Mi se pare dificil ca un mare turneu să se poată disputa pe termen scurt sau mediu", a declarat campionul iberic, numărul 2 mondial, în cadrul unei emisiuni speciale, difuzată miercuri seara pe posturile spaniole de radio Onda Cero şi Cadena Cope.

Rafael Nadal a uitat de tenis

Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
IERI LA 06:39
Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări.
Câștigător a 19 titluri de Grand Slam, dintre care 12 pe zgura de la Roland Garros, Nadal este de părere căo reluare a turneelor cu porţie închise este imposibilă, aşa cum are în vedere fotbalul, chiar dacă se declară "încântat" să poată reveni în competiţie. "Ceea ce mă preocupă cel mai puţin acum este tenisul. Lucrez acasă, astfel încât corpul să nu se atrofieze. Ceea ce se întâmplă este însă grav, va dura mult timp şi sunt muţi oameni care suferă din cauza acestei realităţi teribile", a mai afirmat Rafael Nadal, aflat în izolare la domiciliul său din Mallorca.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
17/09/2021 LA 09:16
Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
16/09/2021 LA 12:36