La nivel global, vaccinarea a debutat în întreaga lume în urmă cu câteva luni, iar Simona Halep este printre tenismenii de top care au spus din primul moment că se vor imuniza atunci când vor putea, însă nu toți jucătorii din top vor să se imunizeze.Până acum, dintre tenismenii de top, Simona Halep a fost cea mai vocală în privința vaccinului, iar Rafael Nadal este și el alături de campioana noastră în acest demers.
Primul care a afirmat că nu este de acord cu vaccinarea a fost chiar liderul mondial din ATP, încă de anul trecut, pe când vaccinul nu exista: "Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez pentru a putea călători. Dar dacă va deveni obligatorie (vaccinarea) ce se va întâmpla? Va trebui să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură despre această problemă şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat", a spus Novak Djokovic în prima jumătate a anului 2020.

Rafael Nadal este pro vaccinare, la fel ca Simona Halep

Tenis
Simona Halep vrea măsurile din ATP! Ce schimbare majoră cere a treia jucătoare a lumii
ACUM 40 MINUTE
Spre deosebire de Novak Djokovic, Rafael Nadal este de părere că vaccinul reprezintă "salvarea" în fața pandemiei de coronavirus. Ibericul se alătură astfel tenismenilor care au spus clar și răspicat că se vor vaccina atunci când au ocazia. Simona Halep a făcut deja acest pas la începutul acestui an.
"Vaccinul este singura soluție pentru a depăși această pandemie. Știu că unii oameni resimt efecte adverse , dar efectele coronavirusului sunt mult mai rele. Dacă voi avea această șansă, cu siguranță mă voi vaccina", a spus Rafael Nadal la o conferință de presă susținută la Monte Carlo. La polul opus, între jucătorii care nu vor să se vaccineze sunt Elina Svitolina, Aryna Sabalenka, Andrey Rublev și Diego Schwartzman.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Novak Djokovic a dat uitării locul ocupat în clasament! Ce obiectiv are pentru finalul carierei
ACUM O ORĂ
Tenis
Simona Halep poate fi depășită în clasament după turneul de la Roma! Cum pierde locul 3 WTA
ACUM 3 ORE