Rafael Nadal abia așteaptă să revină pe terenul de tenis într-o competiție oficială. Numărul 2 mondial speră să aibă ocazia să-și apere trofeul la Paris, însă a avertizat că va participa la Roland Garros doar dacă i se îndeplinește o condiție.
Roland Garros este turneul la care Nadal a reușit cele mai impresionante victorii din carieră, câștigând 12 dintre cele 19 turnee de Grand Slam din palmares pe zgura pariziană.

Condiția lui Rafa Nadal să participe la Roland Garros

Australian Open
Kyrgios, spectacol total la Australian Open! De la o dispută cu arbitrul la dans pentru suporteri
ACUM O ORĂ
Roland Garros trebuia să aibă loc chiar în această săptămână, însă pandemia de coronavirus a făcut ca turneul să fie reprogramat pentru 20 septembrie.
Nadal a avertizat că restricțiile de deplasare l-ar putea împiedica să participe la ediția din acest an.
Eu nu privesc viitorul din punct de vedere profesional, ci dintr-un punct de vedere medical. Cât despre Roland Garros, dacă e posibil să jucăm în condiții optime și în siguranță, dacă toată lumea poate să joace, dacă suntem toți împreună, atunci voi juca. Dar în prezent trebuie să fim precauți și să fim responsabili pentru decizii corecte care să garanteze siguranța și sănătatea tuturor din tenis
În urmă cu un an, Rafa Nadal câștiga la Roland Garros după 3 ore și 1 minut cu scorul de 6-3, 5-7, 6-1 în fața lui Dominic Thiem, același jucător pe care l-a învins și în finala din 2018.
https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
Australian Open
Australian Open 2022 | Rezumatul partidei Andy Murray - Taro Daniel
ACUM O ORĂ
Tenis
Kyrgios, spectacol total la Australian Open! De la o dispută cu arbitrul la dans pentru suporteri
ACUM O ORĂ