Nadal și Djokovic se află în prezent în Adelaide în loc de Melbourne, jucătorii de top având parte de o carantină mai relaxată față de restul sportivilor care au ajuns în Australia. Condițiile diferite oferite celor mai buni tenismeni au stârnit și ele controverse iar Djokovic a fost printre cei care a criticat public decizia de a oferi o carantină mai relaxată celor aflați la vârf.
”Unii vor să facă publice lucrurile pe care le fac pentru alții, unii dintre noi o facem într-un mod mai privat fără să facem totul public”, a declarat Nadal pentru EPSN.
Apelurile pe care le facem pentru a ajuta jucătorii dezavantajați, unii dintre noi nu simțim nevoia să ne lăudăm cu asta
Tenis
Roger Federer și moștenirea lăsată unui jucător din circuitul ATP! "Îi datorez atât de multe"
ACUM 17 ORE

Rafa Nadal, despre condițiile de carantinare de la Adelaide

S-a discutat intens despre condițiile diferite de carantinare de la Adelaide față de cele de la Melbourne, unde sunt restul jucătorilor. Totuși, Nadal are o altă viziune privind acest subiect.
”Pot să înțeleg. Dar care este limita privilegiilor? Eu văd lucrurile altfel. Aici în Adelaide condițiile noastre au fost mai bune decât majoritatea condițiilor din Melbourne, dar unii jucători din Melbourne au camere mai mari unde pot face activitate fizică, alții au camere mai mici unde nu pot avea contact cu un antrenor sau preparator fizic. Care este linia? Este vorba de etică și toată lumea are opinie”, consideră Nadal.
”Nu i-am văzut pe cei care s-au plâns așa de mult de condițiile de la Adelaide să se plângă de condițiile în care stau mai mult de 20 de jucători care nu s-au antrenat. Plângerile vin mereu de la cei dezanvajtați. Când vorbim de fair play și condiții egale, oamenii nu tind să se plângă de poziția celor care sunt mai rău decât ei. În final fiecare dintre noi încearcă să scoată maximul din condițiile avute și să ne ajutăm unii pe alții”, a declarat spaniolul.
Australian Open va începe pe 8 februarie și va fi transmis în exclusivitate pe canalele Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
ACUM 19 ORE
Tenis
Darren Cahill și Patrick Mouratoglou, mesaje emoționante după moartea lui Nick Bollettieri
ACUM O ZI