În vârstă de 33 de ani, Rafael Nadal va intra pe 1 ianuarie în istoria sportului alb. Câștigător a 19 titluri de Grand Slam, ibericul va deveni primul tenismen din istorie care ocupă primul loc în clasamentul ATP în trei decade diferite. Rafa a avut un 2019 excelent: a cucerit două titluri majore, la Roland Garros și US Open și a încheiat sezonul pe prima poziție.
Al doilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie se poate mândri de pe 1 ianuarie că este singurul tenismen care ocupă prima poziție a clasamentului ATP în trei decade diferite. El a devenit în premieră lider în 2008, pe care l-a încheiat de asemenea pe locul 1. El a încheiat pe primul loc ATP și în anii 2010, 2013, 2017 și 2019.

Rafael Nadal, mulțumit de sezonul pe care l-a avut

Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
ACUM 15 ORE
"Sezonul a fost extraordinar din toate punctele de vedere. Am tăait toate sentimentele, multe dintre ele pozitive, dar și câteva destul de dificile. Din fericire, a fost un moment în care am intrat în forma bună și nu am mai ieșit de acolo. Dar nu pot uita ce s-a întâmplat în ianuarie. Am venit după un 2018 cu un tenis bun, dar complicat din punct de vedere al sănătății", a declarat Nadal.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
ACUM 18 ORE
Internazionali BNL d'Italia
TOP 5 puncte de la Roma. Schimburi fabuloase între cei mai buni tenismeni din lume
IERI LA 05:44