Rafa Nadal depune eforturi mari pentru a fi în formă optimă la debutul noului sezon, când va participa la Australian Open în perioada 17-30 ianuarie, dar și la un turneu mai mic înainte de primul Grand Slam al anului 2022.
Până atunci, ibericul va juca probabil la un turneu demonstrativ la Abu Dhabi, în perioada 16-18 decembrie.
Pe lângă antrenamentele intense, tenismenul a lucrat și în afara acestuia, iar presa iberică anunță că echipa sa se va mări începând din ianuarie.
Australian Open
Australian Open 2022 Live Blog | Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse, victorii mari
ACUM 9 ORE
Citește și:

Rafa Nadal l-a cooptat pe Marc Lopez în staff-ul său

Conform Marca, Rafa va avea un al 3-lea antrenor în persoana lui Marc Lopez, nimeni altul decât omul cu care a făcut pereche în mai multe turnee de dublu de-a lungul carierei, câștigând 5 trofee, inclusiv aurul olimpic de la Rio de Janeiro, în 2016.
Așadar, Carlos Moya și Francis Roig vor primi ajutor de la experimentatul Marc Lopez, care îl cunoaște extrem de bine pe Rafa și care ar putea contribui la îmbunătățirea jocului ibericului în perioada următoare.
Marc Lopez fusese deja ales de Nadal ca partener de antrenament în bula din Australia, dar sursa citată notează că acesta nu va fi simplu sparing-partner pentru "Matador", ci va avea mai multe atribuții.
Marc Lopez nu este la prima experiență ca antrenor, el lucrând în acest an cu un alt veteran al circuitului, Feliciano Lopez.
Australian Open
Rafael Nadal, calificare la pas în turul 2 la Australian Open 2022! Victorie facilă cu Marcos Giron
ACUM 11 ORE
Australian Open
Familia lui Djokovic a rupt în sfârşit tăcerea, după ce Nole a fost expulzat din Australia
IERI LA 14:52