Simona a sărbătorit alături de echipă și prieten la Beijing, acolo unde săptămâna viitoare va evolua în cadrul China Open, competiție de categorie Premier Mandatory. Turneul organizat în capitala Chinei se va desfășura în perioada 28 septembrie – 6 octombrie. Simona va întâlni în primul tur o jucătoare venită din calificări.
Campioana de anul acesta de la Wimbledon a primit o mulțime de felicitări șu urări pe rețelele de socializare. Fostul (și viitorul) ei antrenor, Darren Cahill, a fost printre primii care i-au transmis Simonei un mesaj de ziua ei. De asemenea, toate cele patru turnee de Grand Slam i-au dedicat româncei câte o postare în mediul online.

Rafa Nadal, mesaj în limba română pentru Simona Halep

Australian Open
Rafa Nadal e în turul 3 la Australian Open! "Matadorul", victorie confortabilă cu Yannick Hanfmann
ACUM 3 ORE
Poate cea mai neașteptată urare a venit chiar de la Rafael Nadal. Marele campion iberic i-a scris Simonei un mesaj în limba română de pe contul de Twitter al academiei pe care o deține în orașul natal, la Mallorca: "La mulţi ani, Simona Halep! Bucură-te de ziua ta!", a transmis ibericul pe internet.
La postarea cu pricina a fost atașată, de asemenea, o fotografie cu Simona Halep și Rafael Nadal în cadrul tragerii la sorți de anul acesta de la Roland Garros. Este un fapt cunoscut la turneul de la Paris. Campionii de la ediția precedentă sunt prezenți la tragerea la sorți de la ediția actuală. Atât Simona, cât și Nadal, au cucerit marele trofeu la Open-ul francez din 2018.

Simona Halep, sărbătorită la Beijing cu șampanie și brioșe

Simona a petrecut de ziua ei la Marele Zid Chinezesc. Alături de ea au fost antrenorul Daniel Dobre, preparatorul fizic, Teo Cercel, dar și iubitul campioanei noastre, Toni Iuruc. Chiar dacă Darren Cahill nu este alături de eleva lui în China, el i-a transmis Simonei un mesaj pe contul personal de Instagram.
„Faţa aceea când ştii că vin cadourile! La mulţi ani, Simona Halep! Să ai o zi minunată şi să te asiguri că băieţii, Toni (n. red. – Iuruc) , Theo (n. red. -Cercel) & Daniel (n. red. – Dobre) au grijă de tine azi. Felicitări pentru aniversarea excelentă a 28 de ani. Hai să o facem pe următoarea şi mai bună", a scris australianul pe internet.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 3 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 4 ORE