Nadal a avut un meci mai greu decât o arată scorul, 6-3, 6-2 în fața lui Grigor Dimitrov. Bulgarul, favorit numărul 7 la Acapulco, l-a ținut pe teren aproape două ore pe Nadal. La final, spaniolul a plecat mulțumit și cu gândul la primul succes după 7 ani la Acapulco.
Sunt foarte fericit! A fost o victorie mare în fața unui jucător care are este între cei mai buni din lume și un prieten.
Tenis
Nadal, aproape de dezastru în Chile! Forțele de ordine, depășite total de asaltul unui grup de fani
ACUM 21 ORE

Rezumat: Nadal - Dimitrov

Nadal nu a pierdut niciun set în acastă săptămână la Acapulco și a îmbunătățit scorul în partidele directe cu bulgarul Dimitrov. Acum este 13-1.
Nadal va juca în finală împotriva americanului Taylor Fritz. Aceasta a reușit să-l învingă pe al 5-lea favorit John Isner, după un meci foarte disputat, de trei seturi. Finala pentru sombrero va fi primul meci dintre Nadal și Fritz, care este pe locul 35 în clasamentul ATP.
Finala de la Acapulco va fi transmisă de Eurosport 2 HD, duminică dimineață de la 5.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Nadal și Alcaraz, nominalizați la premiul pentru sportivitate în 2022! Djokovic, rămas pe dinafară
IERI LA 14:34
Australian Open
Nadal e hotărât să-și apere titlul la Australian Open în 2023: "Tratamentul funcționează perfect!"
25/11/2022 LA 12:17