Turneul de la Roland Garros a fost mutat şi se va desfăşura în septembrie - octombrie 2020 din cauza pandemiei de coronavirus. Openul francez, care era programt în perioada 24 mai - 7 iunie, va avea loc între 20 septembrie şi 4 octombrie. Turneul de la Paris va începe la o săptămână după ce se va încheia un alt Grand Slam, US Open, reprogramat pentru perioada 24 august - 13 septembrie.
Cel mai afectat jucător de decizia organizatorilor francezi este Rafael Nadal, care va avea de apărat nu mai puțin de 4000 de puncte într-o lună. Marele campion iberic s-a impus anul trecut atât la Roland Garros, cât și la US Open. Este interesant de urmărit cum vor pune reprezentanții ITF, ATP și WTA la punct calendarul competițional în acest context. US Open este programat în perioada 31 august - 9 septembrie, iar Roland Garros în perioada 20 septembrie - 4 octombrie.
Turneul de la Roland Garros se va suprapune cu turneele din circuitul WTA de la Guangzhou, Seoul şi Wuhan, dar şi cu cele din ATP precum St. Petersburg, Metz, Laver Cup, Chengdu, Zhuhai şi Sofia. Meciurile din Cupa Davis ar putea fi afectate, fiind programate meciuri pe 18 şi 19 septembrie.Înainte de startul US Open, în perioada 24 iulie - 9 august sunt programate Jocurile Olimpice de la Tokyo, pe care autorităţile japoneze nu vor să le amâne.
Australian Open
Rafa Nadal a vorbit deschis despre starea sa fizică! Ce l-ar determina să-și încheie cariera
ACUM 14 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Știm deja 5 dueluri de vis din turul 3 la Australian Open 2022. Programul de vineri
ACUM 19 ORE
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 19 ORE