Al doilea jucător al lumii, Rafael Nadal, s-a calificat joi în sferturile de finală ale turneului de 500 de puncte de la Acapulco, după ce l-a învins pe sârbul Miomir Kecmanovic, locul 50 ATP, scor 6-2, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 36 de minute de joc. În turul următor, ibericul îl va întâlni pe Soonwoo Kwon, locul 76 ATP, din Coreea de Sud.
La conferința de presă de după meciul din optimile de finală, Rafael Nadal a fost întrebat de jurnaliștii prezenți ce părere are despre virusul care a pus pe jur lumea întreagă. Ibericul a precizat că speră ca remediul să apară de îndată și nu doar pentru ca Jocurile Olimpice să aibă loc, ci pentru umanitate în general.
Sper că totul este sub control, sper că va fi găsit remediul, iar incertitudinea va dispărea, această psihoză, această teamă general, vor dispărea. Este cel mai important lucru în acest moment, și nu doar pentru Jocurile Olimpice, ci pentru umanitate.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
ACUM 3 ORE

Rafael Nadal, despre retragerea Mariei Sharapova

Maria Sharapova, fostă ocupantă a locului 1 WTA, şi-a anunţat retragerea din tenis, la vârsta de 32 de ani. Ultima parte a carierei a fost marcată de suspendarea de 15 luni pentru consumul de substanţe interzise, dar şi de numeroase accidentări. Rusoaica are în palmares cinci titluri de Grand Slam. Anunţul a fost făcut chiar de tenismena din Rusia, într-o scrisoare publicată pe site-ul revistei Vanity Fair.
Este o zi tristă pentru tenis, o jucătoare de referință din tenisul feminin părăsește sportul, însă toți ajungem în acest punct mai devreme sau mai târziu. Ea a reprezentat un exemplu de pasiune pentru acest sport.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
16/05/2022 LA 13:43