Cea mai aprinsă dezbatere din lumea tenisului mondial masculin a căpătat în ultimele sezoane competiționale dimensiuni nebănuite. Aflat pe primul loc în această cursă, la egalitate cu Roger Federer, Rafael Nadal și-a spus și el părerea despre întrebarea care atrage cele mai multe răspunsuri în sportul alb: Cine e cel mai bun tenismen din toate timpurile?
În timp ce Novak Djokovic spune cu fiecare ocazie pe care o are că vrea să fie cel mai titrat tenismen din istorie, Rafael Nadal spune că nu e îngrijorat de cursa titlurilor de Grand Slam, cursă în care conduce alături de rivalul lui cel mai mare, Roger Federer. Spaniolul și elvețianul au câte 20 de titluri majore cucerite în carieră, în timp ce sârbul deține 18 astfel de titluri, pe ultimul din palmares câștigându-l la începutul acestui sezon, la Australian Open.

Ce spune Rafael Nadal despre cursa titlurilor de Grand Slam

Tenis
Secretul lui Carlos Alcaraz, dezvăluit de Marius Copil! "Nu-i place stilul ăla de joc"
ACUM 7 ORE
Implicat direct în această întrecere dusă adesea la rangul unei bătălii pe viață și pe moarte, Rafael Nadal și-a spus și el părerea, mărturisind că nu-și face griji: "Nu sunt foarte îngrijorat din cauza asta. Nu poți fi mereu frustrat pentru că vecinul tău are o casă mai mare decât tine, un televizor cu o diagonală mai mare sau o grădină mai frumoasă. Aceasta e modalitatea în care eu văd lumea și cred că e cinstit să spun asta", a transmis ibericul.
CINE E CEL MAI BUN TENISMEN DIN TOATE TIMPURILE?
Deși e la egalitate pe primul loc cu Roger Federer, Rafael Nadal are toate șansele să domine în continuare la Roland Garros, acolo unde a cucerit nu mai puțin de 13 titluri majore, un record absolut în cadrul turneelor majore. În același timp, rivalul său mai tânăr, Novak Djokovic, a declarat public că vrea să doboare toate recordurile și vrea să câștige această cursă până la finalul carierei.
Titluri Masters:
  • 1 Novak Djokovic 36
  • 2 Rafael Nadal 35
  • 3 Roger Federer 28
Titluri Grand Slam:
  • 1 Roger Federer / Rafael Nadal 20
  • 3 Novak Djokovic 18.
Meciuri directe:
  • Roger Federer vs Novak Djokovic 23-27
  • Novak Djokovic vs Rafael Nadal 29-27
  • Roger Federer vs Rafael Nadal 16-24.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
07/12/2022 LA 20:55
Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
07/12/2022 LA 17:19