Așa cum era de așteptat, Rafael Nadal nu va participa nici la turneul ATP 500 de la Barcelona. Spaniolul își continuă recuperarea după accidentarea suferită la coaste în timpul turneului de la Indian Wells. Acesta nu participă nici la Monte-Carlo, turneu pe care l-a câștigat de 11 ori. La Barcelona, Nadal are 12 titluri în palmares.
Așa cum a anunțat inițial, recuperarea este de așteptat să dureze între 4 și 6 săptămâni, acesta sperând să poată reveni pe teren pentru turneul Masters 1000 de la Madrid, turneu ce va începe pe 2 mai. În săptămâna imediat următoare va avea loc și Mastersul de la Roma, ultimul turneu important înainte de Roland Garros, care va începe pe 22 mai.
Nadal speră să joace cel puțin la unul dintre cele două turnee înainte de Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat de 13 ori. Până acum, el a câștigat cel puțin un turneu Masters 1000 pe zgură înainte de turneul de la Paris, excepție făcând 2015, atunci când a pierdut în sferturile de finală în turneul de Grand Slam și 2020, atunci când a câștigat ultimul său titlu. În 2020, din cauza pandemiei, turneul de la Roma a fost singurul Masters care s-a disputat.
Roland-Garros
Trevisan - Dart - Roland-Garros
ACUM 11 MINUTE
Citește și:

Novak Djokovic va debuta astăzi la Monte-Carlo

Novak Djokovic, omul care l-a învins de două ori pe Rafael Nadal la Roland Garros, își va face revenirea pe teren la Monte-Carlo. El va juca în turul al doilea împotriva lui Alejandro Davidovich Fokina, nu mai devreme de ora 14:40. Turneul de la Monte-Carlo va reprezenta al doilea turneu al anului pentru Djokovic, care a mai jucat în acest sezon doar la Dubai, turneu la care a ajuns până în sferturi.
Anul trecut, în semifinalele de la Paris, Novak Djokovic îl învingea pe Rafael Nadal, câștigând în cele din urmă și turneul. Sârbul vrea să își apere titlul câștigat în 2021 și are pornește cu un avantaj important în sezonul de zgură, ținând cont că Nadal va rata două turnee pe care le-a câștigat de 11, respectiv 12 ori, în pregătirea sa pentru Roland Garros.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Tenis
Bogdan, eliminată de Azarenka în turul 1 la Roland Garros! Românca a servit pentru meci în setul 2
ACUM 12 MINUTE
Roland-Garros
Anisimova - Osaka - Roland-Garros
ACUM O ORĂ