Nadal i-a dezvăluit lui Federer într-o discuție pe Instagram că nu a mai pus mână pe racheta de tenis de la Indian Wells, adică de aproape 2 luni. Spaniolul care este acum pe locul 2 în ATP va putea să se antreneze din nou începând de luni.

Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

E clar că jucătorii de tenis au un statut special, având în vedere că este un sport individual și vor putea să antreneze fără probleme în privința contactului. Guvernul spaniol a emis o ordonanță privind revenirea la antrenament din 4 mai sportivilor care se pregătesc individual. Singura problemă este prezența în vestiare, dar Nadal a spus că nu este ceva grav.
Laver Cup
Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago
IERI LA 15:09
Trebuie să ne antrenăm! După 2 luni de inactivitate, jucătorii de tenis riscă accidentări - Rafael Nadal
Rafa Nadal va împlini 34 de ani pe 3 iunie și visează să-și completeze colecția de 19 trofee la turneele de Grand Slam.
Nadal a ieșit din grupe la turneul de tenis Madrid Open Virtual, unde semifinalele sunt Tsisipas - Giffin și Murray - Schwartzman. Meciurile de astzi vor începe pe eurosport.ro cu Sorana Cîrstea - Fiona Ferro.

Madrid Open Virtual semifinale

Credit imagine: Eurosport

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
IERI LA 08:58
Tenis
Roger Federer, nerăbdător să revină în competiții! Ce spune despre parcursul lui Djokovic din 2021
20/09/2021 LA 14:17