Rafael Nadal a revenit pe terenul de tenis. Campionul spaniol s-a antrenat pentru prima oară după patru săptămâni. La Indian Wells, turneu la care a ajuns în ultimul act, spaniolul a suferit o accidentare la coaste. Medicul său, Angel Ruiz Cotorro, l-a anunțat după turneul din California că perioada de recuperare va fi între patru și șase săptămâni.
Recuperarea campionului de la Australian Open a decurs fără probleme, iar Nadal a pus mâna pe rachetă astăzi. El a postat pe contul său de Twittter două fotografii la primul antrenament pe zgură din 2022:
"Astăzi, după patru săptămâni fără a călca pe un teren de tenis, primul antrenament ușor. Ce iliuzie să pășești din nou pe teren", a scris Nadal pe Twitter.
Tenis
BREAKING NEWS | ATP: Se va juca fără puncte în clasament la Wimbledon
ACUM 10 ORE
Citește și:

Nadal va reveni la turneul de la Madrid

Rafael Nadal a ratat turneul de la Monte-Carlo, primul turneu Masters 1000 de pe zgură, dar și unul dintre turneele sale favorite. Acum, odată cu revenirea la antrenamente, el se pregătește pentru turneul de la Madrid, al doilea turneu Masters 1000 pe zgură al anului.
La Madrid, Rafael Nadal este spaniolul cu cele mai multe titluri, cinci la număr: patru pe zgură (2010, 2013, 2014 și 2017) și unul pe hard (2005).
În ciuda absenței sale din circuit din ultima lună, Rafael Nadal rămâne numărul 1 în acest sezon, înregistrând 20 de victorii consecutive și o singură înfrângere, în finala de la Indian Wells, împotriva lui Taylor Fritz, într-o partidă în care era deja incomodat de accidentarea suferită la coaste.
După turneul de la Madrid, urmează Mastersul de la Roma, ultimul turneu important înainte de Roland Garros, acolo unde Rafael Nadal s-a impus de 13 ori. Toate aceste turnee vor fi transmise de Eurosport și Eurosport Player, iar primul, cel de la Madrid, va debuta pe 1 mai.
Roland Garros
România intră în luptă cu 7 jucătoare la Roland Garros! Buzărnescu a prins tabloul principal
ACUM 11 ORE
Roland Garros
Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros
ACUM 12 ORE