Rafael Nadal, un competitor înnăscut, nu poate sta pentru prea mult timp departe de competiții, însă turneele de tenis sunt departe de a fi considerate 100% sigure. Pandemia de coronavirus a generat o criză generală pe toate planurile, iar sportul este fără îndoială unul dintre cele mai afectate domenii. După o pauză de cinci luni de zile, sportul alb este încă foarte departe de normalitatea pe care o cunoșteam la începutul acestui an.
Totuși, al doilea cel mai titrat jucător din istorie a găsit o scăpare și s-a înscris la un turneu de golf organizat în Insulele Baleare. În total, 62 de concurenți s-au înscris și au participat la competiția cu pricina. După prima zi de competiție, Rafael Nadal și-a demonstrat calitatea de sportiv înnăscut: s-a clasat pe locul 4!!! El a completat toate găurile din 72 de lovituri. Cei doi concurenți clasați pe primul loc, Victor Miron și Federico Paes, au reușit asta din 70 de lovituri, iar Jaime Jaume, care a completat podiumul, a completat găurile din 71 de lovituri. Pentru Rafa, nici celebrele ticuri nu au lipsit.
Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
IERI LA 06:39

Nadal plănuiește să participe la turneele din SUA

În ciuda faptului că participarea lui la turneele din Statele Unite ale Americii era îndoielnică, marele campion iberic pare că s-a răzgândit și vrea să-și păstreze coroana cucerită în 2019 la US Open. Calendarul competițional a fost comprimat din cauza pandemiei și era greu de crezut că Rafael Nadal va juca și în America ținând cont de faptul că primul mare turneu de zgură, Openul de la Madrid, este programat să înceapă imediat după US Open.
În aceste condiții, anunțul că Rafael Nadal va lua parte la turneul de la Cincinnati, urmat de US Open, a fost cel puțin surprinzător. Cel mai probabil, ibericul s-a răzgândit în momentul în care liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, a anunțat că va merge la US Open, asta deoarece cursa de cucerire a celor mai multe turnee majore este din ce în ce mai strânsă. Roger Federer este momentan pe locul 1, cu 20 de titluri de Grand Slam câștigate, urmat de Rafael Nadal, cu 19, iar mai apoi Novak Djokovic, cu 17 titluri majore.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
17/09/2021 LA 09:16
Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
16/09/2021 LA 12:36