Accidentarea care l-a ținut departe de Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Tokyo încă îi dă bătăi de cap lui Rafael Nadal. Spaniolul în vârstă de 35 de ani nu va participa nici la turneul Masters 1000 de la Cincinnati, după ce în această săptămână s-a retras și de la turneul Masters 1000 de la Toronto. Pentru prima oară din 2001, Roger Federer, Rafael Nadal sau Novak Djokovic nu vor participa la turneul de la Cincinnati.

Nadal se va întoarce în Spania pentru a efectua un control la piciorul stâng

Astana Open
Novak Djokovic, calificare en-fanfare în optimi la Astana Open! A cedat doar 2 game-uri cu Garin
ACUM 8 MINUTE
Rafael Nadal revenise săptămâna trecută în circuitul ATP pentru prima oară de la înfrângerea suferită în semifinalele turneului de la Roland Garros în fața lui Novak Djokovic, atunci când a participat la turneul ATP 500 de la Washington. Ibericul a disputat doar două meciuri acolo, fiind eliminat în optimi de către sud-africanul Lloyd Harris (49 ATP), după ce în turul anterior trecuse de Jack Sock într-o partidă care a durat peste 3 ore.
În continuare, Rafael Nadal acuză probleme la piciorul stâng, probleme care îi dau bătăi de cap de câteva luni: "Am avut dureri în ultimele luni, dar am vrut să încerc și așa. Am mers la Washington și am tras tare. Am avut probleme acolo, mai ales în primul meci. Am avut probleme și la antrenamente, dar am sperat ca situația să se îmbunătățească cu timpul și de-asta am venit și la Toronto. Acum sunt convins că nu pot să joc la nivelul de care am nevoie pentru că piciorul nu mă lasă să mă mișc așa cum îmi doresc. Vom face verificări, iar în zilele următoare o să știu mai multe", spunea Nadal după retragerea de la Toronto.
Acum, după ce s-a retras de la Cincinnati, există mari semne de întrebare legate de participarea lui Nadal la US Open, turneu pe care l-a câștigat de 4 ori (2010, 2013, 2017, 2019). Potrivit celor de la Marca, Nadal se va întoarce în Spania, pentru a efectua un control medical.
Astfel, prezența spaniolului la turneul care va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player între 30 august și 11 septembrie este incertă.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/12/3200193.jpg
Tenis
Higgins, "rușinat" de retragerea lui Federer: "Cum ar fi să-l țin pe O'Sullivan de mână și să plâng"
ACUM O ORĂ
Tenis
Participă Novak Djokovic la Australian Open 2023? Anunțul făcut de directorul turneului major
ACUM 2 ORE