Mischa Zverev a spus că fratele său Alexander va încerca să ia exemplele lui Rafael Nadal și Roger Federer, în timp ce își plănuiește revenirea după accidentarea suferită la Openul Franței.
Nadal a fost adversarul lui Zverev în semifinalele de la Roland Garros săptămâna trecută, când și-a fractura glezna, fiind nevoit să părăsească terenul într-un scaun cu rotile. Controalele medicale au indicat leziuni ligamentară, care l-ar putea ține în afară timp de două luni și, ca urmare, va rata Wimbledon.
Wimbledon
Marele Pat Cash, atac fără precedent la Nick Kyrgios: "Circul aboslut s-a stabilit în tenis!"
ACUM O ORĂ
Mischa Zverev a declarat pentru Eurosport că nu anticipează o dată precisă de recuperare, deoarece obiectivul fratelui său, în vârstă de 25 de ani, este să fie pregătit să joace cel mai bun tenis al său la un viitor Grand Slam.

Rafael Nadal sau Roger Federer sunt cele mai bune exemple pentru Alexander Zverev

"Nu vrem să planificăm acum, pentru că atunci când spui că va dura o lună sau două, numeri în fiecare zi și te întrebi dacă vei reuși sau nu", a spus Mischa. "Ai putea avea un un asemenea sentiment de dezamăgire când nu reușești.
Când spunem 'Bine, va dura cinci sau șase luni', lucrezi pentru asta. Este foarte, foarte departe. De aceea am spus că nu ne gândim la zile, săptămâni sau orice altceva. Ne uităm doar la cum piciorul și recuperarea merg, cum se simte Sascha fizic.
Și apoi, desigur, jocul lui trebuie să fie corect, pentru că Sascha cu siguranță nu vrea să se întoarcă și să nu joace bine. Rafael Nadal sau Roger Federer sunt cele mai bune exemple. Ei se întorc și câștigă turnee de Grand Slam - și asta vrea să facă Sascha. Asta înseamnă că va face totul pentru a reveni la 100% și pentru a fi mai puternic ca niciodată", a mai spus Mischa Zverev.

Imaginile durerii! Alexander Zverev a revenit în cârje pe teren pentru a-și anunța retragerea

Fratele mai mare și-a explicat apoi rolul pe care îl joacă: "Eu sunt cel pozitiv cu zâmbetul pe buze, îi spun mereu: 'Bine, cum ne planificăm antrenamentul? Câte flotări facem în prima, a doua, a treia zi? Am tendința de a planifica dinainte.
Ce putem face acum, cum putem folosi timpul bine? Sascha poate reveni și mai încrezător. Acesta este gândul meu, credința mea. Îl cunosc destul de bine și cred că asta va face și ne va dovedi tuturor că o poate face."
Wimbledon
Elevul lui Darren Cahill, "avertisment" pentru Djokovic la Wimbledon: "Mă voi distra pe teren!"
ACUM O ORĂ
Wimbledon
Wimbledon, ziua 9, LIVE BLOG | Halep, Anisiomova, Nadal și Kyrgios, în acțiune la All England Club
ACUM 2 ORE