Din 2005, de când a cucerit în premieră titlul de la Roland Garros, Rafael Nadal a fost învins de doar doi jucători pe zgura de la Paris: Robin Soderling și Novak Djokovic. În clasamentul all-time al titlurilor cucerite la Roland Garros, Rafa Nadal este primul, cu 13 titluri și este urmat de Max Decugis, cu 8 trofee, în perioada dinaintea erei Open, și Bjorn Borg, care a câștigat de șase ori Grand Slam-ul de la Paris.
Spaniolul are șansa în 2021 de a cucerit titlul major cu numărul 14 în capitala Franței, iar din acest motiv, organizatorii competiției de la Paris vor să-l omagieze pe spaniol așa cum se cuvine. Aceștia au hotărât că e timpul să-i construiască o statuie în mărime naturală lui Nadal, chiar în incinta complexului de la Stade Roland Garros.
Laver Cup
Nadal nu a plâns pentru Roger Federer doar la Laver Cup! Confesiunea lui Rafa: "M-a emoționat enorm"
ACUM 16 ORE

Rafael Nadal va avea o statuie în mărime naturală la Roland Garros

Evenimentul de dezvăluire va avea loc joi, înaintea tragerii la sorți pentru tablourile principale ale celui de-al doilea Grand Slam al anului, la care spaniolul atacă al 14-lea titlu, anunță welovetennis.fr. Tragerea la sorți a turneului de la Paris va debuta la ora 19, ora României, iar toate informațiile vor fi disponibile pe eurosport.ro.
Nadal a câștigat la Roland Garros 100 de partide și a pierdut doar două meciuri. În acest moment, spaniolul este la egalitate cu Roger Federer în cursa titlurilor de Grand Slam, însă va avea șansa, în următoarele două săptămâni, să devină cel mai titrat tenismen din istorie, dacă se impune din nou la Roland Garros.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Laver Cup
Novak Djokovic, derutat de întrebarea unui jurnalist spaniol la Laver Cup: "Nadal e încă aici, nu?"
ACUM 17 ORE
Tenis
Ilie Năstase, revoltat de suma cerută de BNR pentru a ceda complexul din Cotroceni
ACUM 20 ORE