România a pierdut cu 3-2 disputa cu Rusia de la Cluj și a fost eliminată din Fed Cup. Deși inițial trebuia ca Raluca Olaru să facă parte din echipa de dublu pentru meciul decisiv, în cele din urmă România a fost reprezentată de Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse. Olaru a explicat pe Facebook de ce nu a mai jucat.
”Pentru toți cei care au urmărit cu sufletul la gură meciul nostru de FedCup de ieri, de la Cluj, mă simt datoare să clarific ce s-a intâmplat.
După victoria lui Jaqueline Cristian, exact înainte să merg la încălzirea pentru dublu alături de Irina Bara, am simțit o durere puternică la spate și am rămas cu el înțepenit. Îmi era foarte greu să mă mișc și mi-am dat seama că cel mai probabil nu sunt aptă să joc. Scorul era, bineînțeles, foarte important, echipa se baza pe mine. I-am spus domnului Segarceanu Florin pentru că știam că in momentele acelea trebuia să anunțe echipa arbitrului, iar dumnealui a avut doar 5 minute să ia o decizie într-un moment critic și să aleagă cea mai bună variantă de înlocuire.
Tenis
Marele regret al lui Roger Federer, pe finalul carierei: "A fost un rahat"
ACUM 3 ORE
Îmi pare extrem de rău că nu am putut să joc alături de Irina Bara și poate să aducem punctul decisiv României. Mi-am dorit foarte mult asta!
Vreau să le felicit pe fetele din echipă, pentru cât de unite au fost toată săptămâna. Un mare Bravo! pentru Ana Bogdan si Jaqueline Cristian, pentru cum au luptat și ce au arătat pe teren! Am spus de la început că am încredere în ele (toate) și s-a dovedit că am avut de ce, bravo fetelor!
Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc întregii echipe și vouă, celor care ne-ați susținut cu sufletul din tribună (și nu numai)! Ați creat din nou o atmosferă de neuitat, sunteți cei mai tari!!!”, a scris Olaru pe Facebook.
Tenis
Două campioane de Grand Slam vin la Cluj pentru Transylvania Open! Cine participă dintre românce
ACUM 15 ORE
Laver Cup
Djokovic, întrebat când se retrage, după ce Federer a spus "adio" tenisului. Răspunsul sârbului
ACUM 16 ORE