Nick Kyrgios, unul dintre cei mai extravaganți jucători din circuitul ATP, i-a răspuns lui Bernard Tomic, cel care a afirmat că este mai bun decât Kyrgios.
Într-o sesiune în care răspundea întrebărilor primite de la fani pe Instagram, Tomic a nu a ezitat să spună că este mai bun decât Nick Kyrgios: "Evident că Nick este un jucător bun. Serva sa este în primele 6-7 din lume. Dar l-am bătut la Kooyong, în urmă cu câțiva ani. Stilul lui de joc nu mă deranjează", a spus Tomic. Partida de la Kooyong, cea la care a făcut referire Tomic, a fost una demonstrativă. În circuitul ATP, cei doi nu s-au întâlnit până acum.
Australian Open
Novak Djokovic nu mai are acces nici la turneele din Spania dacă nu se vaccinează!
ACUM 5 ORE

Kyrgios: "Nu i-a bătut Rafa, Roger sau Djokovic"

Răspunsul lui Kyrgios nu a întârziat să apară. Australianul s-a arătat deranjat de afirmațiile conaționalului său, dar spune nu are o problemă cu Tomic și că îi dorește tot binele din lume:
"Da, m-a bătut într-un meci demonstrativ. Dar să spună că este mai bun decât mine? Am mai multe titluri. Nu cred că are vreo victorie importantă legată de numele lui. Nu i-a bătut pe Nadal, Federer sau Djokovic. Să spună că e mai bun decât mine e o exagerare.
Dar cu toții știm de ce e capabil Bernard Tomic și îi urez mult succes. Nu sunt o persoană geloasă. Vreau ca toată lumea să aibă succes. Așa că, BT, știm cu toții de ce ești capabil, frate. Hai să vedem", a spus Nick Kyrgios.
Kyrgios i-a învins în cariera sa pe cei din "The Big 3", dar a recunoscut că nu este la fel de pasionat și motivat ca ei: "Îmi place tenisul, dar nu am pasiunea și motivația pe care o au ei. Nu se pune problema ca Federer, Nadal sau Djokovic să nu iubească tenisul".
Nick Kyrgios se află în acest pe locul 93 în clasamentul ATP. Acesta a jucat foarte puțin de la startul pandemiei. Ultima oară, el a jucat în acest an la Laver Cup.
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM 5 ORE
Australian Open
Emma Răducanu, realistă după prima victorie la Australian Open! Cum a încercat să cucerească fanii
ACUM 5 ORE