Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovic a beneficiat de o exceptare de la măsura obligativităţii vaccinării atunci când a intrat în Australia, deoarece a fost infectat recent cu coronavirus, au precizat avocaţii sportivului în documente depuse în instanţă. Nole ar fi avut COVID-19 în decembrie, pentru a doua oară.
"Data primului test Covid PCR cu rezultat pozitiv a fost 16 decembrie 2021. Au trecut 14 zile şi domnul Djokovic nu a avut simptome nici de febră şi nici de probleme respiratorii în ultimele 72 de ore. Aceasta este confirmarea", au precizat avocaţii. Aceștia au transmis că lui Djokovic i s-a emis Certificatul de Exceptare de către o comisie independentă medicală angajată de Tennis Australia, decizia fiind validată şi de o comisie a guvernului local.
Australian Open
Australienii continuă să ia măsuri împotriva lui Djokovic! Anunțul ministrului afacerilor interne
ACUM 5 ORE

Novak Djokovic a avut COVID-19 în luna decembrie

Djokovic a asistat la jumătatea lunii decembrie la partida dintre echipele Steaua Roşie Belgrad şi Barcelona Basket. Însoţit de Vasek Pospisil (locul 133 ATP), campionul sârb a fost primit ca o adevărată vedetă rock, în aplauzele publicului şi cu o melodie care i-a fost dedicată, conform unui videoclip postat pe reţelele de socializare.
Liderul clasamentului ATP, care nu purta mască, a făcut numeroase fotografii cu această ocazie, una dintre ele alături de americanul Nigel Hayes-Davis, jucătorul Barcelonei şi MVP-ul partidei, care a fost mai apoi testat pozitiv la Covid-19. Se crede că de acolo a luat Novak Djokovic virusul pentru a doua oară de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.
Australian Open
Familia lui Djokovic a rupt în sfârşit tăcerea, după ce Nole a fost expulzat din Australia
ACUM 14 ORE
Australian Open
Novak Djokovic, un monument de tristeţe. Cum a fost surprins pe aeroport, la plecarea din Australia
ACUM 16 ORE