Bianca Andreescu a avut un 2019 de excepție, fiind fără doar și poate marea revelație a sezonului, după victoria obținută la US Open. Sportiva de 19 ani a fost o prezență proaspătă în circuitul WTA, mai ales că stilul ei de joc e unul unic, care place imediat ochiului.
Cahill a vorbit zilele trecute despre jucătoarea din Canada la superlativ, menționând că abia așteaptă să o vadă din nou concurând, după problemele medicale avute. Australianul a spus că Bianca îi aduce aminte de Kim Clijsters în perioada acesteia de glorie, lucru care a măgulit-o pe sportiva cu origini în țara noastră.
"Este incredibil deoarece Kim era idolul meu în copilărie și antrenorul meu îmi spunea tot timpul ca îi aduc aminte de ea. O urmăream datorită stilului ei de joc. Era atât de diferită față de celelalte jucătoare. Avea un joc complet. Era foarte puternică mental, fizic și tactic", a spus Bianca Andreescu, potrivit Pal Springs Life.
Tenis
Bianca Andreescu și-a găsit antrenor, după despărțirea de Groeneveld! Cine o pregătește pentru 2023
25/11/2022 LA 13:49

Bianca Andreescu, probleme mari cu accidentările

Bianca Andreescu ar fi trebuit să revină pe terenul de tenis în februarie, la mai bine de trei luni după accidentarea suferită la Turneul Campioanelor. Sportiva de 19 ani a făcut parte din lotul Canadei pentru confruntarea cu Elveția, din play-off-ul pentru turneul final al Fed Cup, însă în cele din urmă nu a fost folosită, nedorind să își asume vreun risc.
Problemele însă au continuat pentru jucătoarea de origine română. Canadianca nu a luat startul nici la Dubai și nici la Doha.
Suntem în proces de recuperare încă din luna noiembrie. Am făcut mici pași în față. Este în echipa din Fed Cup, dar în acest moment nu a jucat vreun meci de pregătire. Vom vedea cum vor evolua lucrurile în următoarele două săptămâni. Planul este să revină pe teren doar când este 100% pregătită din punct de vedere fizic. Speram că va fi la Australian Open, dar nu a fost cazul | Sylvain Bruneau, antrenorul Biancăi Andreescu.

Bianca Andreescu, accidentată la Turneul Campioanelor

Bianca Andreescu a ratat startul sezonului actual, inclusiv Australian Open, ea fiind nevoită se se recupereze după accidentarea suferită la genunchi în timpul meciului cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor, care a avut loc la finalul lunii octombrie.
Andreescu a avut parte de un sezon 2019 extraordinar. Ea a început anul pe locul 107 WTA, însă a urcat până pe poziția a patra, în octombrie, după ce a câștigat turneele de la Indian Wells, Toronto și US Open.
Acum, sportiva din Canada speră să fie gata de Indian Wells, mai ales că are de apărat acolo titlul cucerit anul trecut.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Bianca Andreescu face o promisiune pentru 2023! Obiectivul îndrăzneț pe care și l-a stabilit
11/11/2022 LA 12:45
Tenis
OFICIAL | Simona Halep ratează turneul demonstrativ din Dubai! Organizatorii au anunțat echipele
06/11/2022 LA 15:31