Și Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis în strângerea de fonduri pentru cei afectați de incendiile de la Antipozi, dar a venit cu o altă modalitate de a strânge bani.
"Ei bine, știți că eu iubesc Australia, dar, de asemenea, știți că nu dau mulți ași. Așa că având în vedere că vreau să ajut, promisiunea mea este aceasta... de fiecare dacă de câte ori îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, o să donez 200 de dolari. În acest fel o să strâng mult mai mulți bani", a scris Simona Halep, pe contul ei de Twitter.
Imediat, Darren Cahill a răspuns la mesajul campioanei noastre, urmând și el să sprijine cauza.
Tenis
Emma Răducanu, avertizată de o câștigătoare de Grand Slam, care a decăzut complet după marele succes
ACUM 16 ORE
"Bine jucat, Simona. Voi dona și eu câte 50 de dolari de fiecare dată când Simo se enervează pe teren. Așa că pentru prima dată voi spune <fă-o!>. Inimile noastre sunt alături de pompieri, voluntari, echipele de intervenție, animale și toate familiile afectate de foc", a scris Darren Cahill, pe Twitter.

Kyrgios, inițiatorul strângerii de fonduri

Tenismenul Nick Kyrgios, născut în Canberra, Australia, în vârstă de 24 de ani, a venit cu ideea ca jucătorii să doneze bani pentru fiecare as pe care îl trimit în terenul advers la competițiile din Australia.
Kyrgios a izbucnit în plâns când a început să vorbească despre problemele pe care le întâmpină australienii. "Orașul meu natal este Canberra și acum are cel mai toxic aer din lume. Este foarte trist. Este dureros", a spus talentatul sportiv.
Kyrgios s-a mobilizat și le-a cerut sportivilor să se unească pentru a dona bani victimelor din Australia. Tenismenul a declarat că va dona bani pentru fiecare as pe care îl va servi la turneele ATP Cup, Perth și Sydney. Karolina Pliskova și De Minaur au promis că vor proceda la fel, în timp ce liderul mondial, Ashleih Barty a promis că va dona întreg premiul pe care îl va obține la Brisbane.
Cei mai buni jucători și jucătoare din lume sunt deja la Antipozi, unde pregătesc primul mare turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Acesta va avea acoperire totală pe canalele Eurosport, dar și pe Eurosport player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
ACUM 18 ORE
Tenis
Prima reacție a lui Diego Schwartzman, după ce a fost învins de un puști fără clasament în ATP
ACUM 21 ORE