Srdjan Djokovic, tatăl liderului ATP, Novak Djokovic, îl consideră vinovat de răspândirea coronavirusului la Adria Tour pe tenismenul bulgar, Grigor Dimitrov. Turneele de la Belgrad şi Zadar, organizate de marele campion sârb, s-au transformat într-un fiasco, măsurile luate de organizatori fiind invers proporţionale cu riscurile. Djokovic, Dimitrov, Coric şi Troicki au fost pozitivi la coronavirus, iar Nole e văzut de mulţi principalul vinovat, nume importante din tenisul mondial vorbind despre lipsa sa de responsabilitate.
Spre deosebire de Novak, care nu a discutat prea mult pe tema ultimelor evenimente și și-a cerut scuze public pentru ce s-a întâmplat la Adria Tour, tatăl lui a optat pentru un mesaj războinic îndreptat către Grigor Dimitrov, spunând despre bulgar că este vinovat pentru toată această situație: "De ce s-a întâmplat asta? Pentru că Dimitrov a venit probabil bolnav, cine ştie de unde. Nu a fost testat, ceea ce nu cred că e corect. A cauzat prejudicii imense Croaţiei, familiei noastre şi Serbiei", a spus tatăl lui Nole într-un interviu pentru RTL, citat de tennistonic.com.

Nick Kyrgios, răspuns acid pentru tatăl lui Djokovic

Astana Open
Medvedev, calificare fără emoții în sferturi la Astana! Se conturează un posibil duel cu Djokovic
ACUM 6 ORE
Kyrgios este fără doar și poate unul dintre cei mai mari critici ai lui Novak Djokovic. Australianul nu ratează nicio oportunitate să-l atace pe liderul mondial din ATP, iar de curând a trecut la un alt nivel. Nick l-a dat uitării pentru moment pe Novak și a trecut la tatăl acestuia, Srdjan, pe care l-a acuzat public că încearcă să mute vina de pe fiul lui pe Grigor Dimitrov.
https://i.eurosport.com/2020/06/26/2839405.jpg
De altfel, Nick Kyrgios a fost printre primii tenismeni din circuit care au reacționat cu privire la informația potrivit căreia liderul mondial din ATP are coronavirus. Australianul a scris pe contul personal de Twitter: “Oh, Boy! Mă rog pentru toți jucătorii care au contactat virusul COVID-19... Nu-mi spuneți mie că ce am făcut este iresponsabil sau stupid... ce au făcut ei ia premiul”. Cu doar câteva zile înainte de această postare, Kyrgios critica aspru alegerea lui Nole de a organiza un turneu în plină pandemie de coronavirus.
Astana Open
Djokovic, calificare en-fanfare în sferturi la Astana Open! Sârbul a trecut de Van De Zandschulp
ACUM 8 ORE
Tenis
Novak Djokovic a vorbit despre Australian Open 2023! Ce trebuie să se întâmple ca să participe
ACUM 15 ORE