Tenis

Reacția lui Kyrgios când a auzit ce a putut să spună tatăl lui Djokovic despre Dimitrov

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Reacția lui Kyrgios când a auzit ce a putut să spună tatăl lui Djokovic despre Dimitrov

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
26/06/2020 la 10:50

Infectarea mai multor jucători profesioniști de tenis, printre care Novak Djokovic, Grigor Dimitrov și Borna Coric, a produs un scandal uriaș în lumea tenisului.

Srdjan Djokovic, tatăl liderului ATP, Novak Djokovic, îl consideră vinovat de răspândirea coronavirusului la Adria Tour pe tenismenul bulgar, Grigor Dimitrov. Turneele de la Belgrad şi Zadar, organizate de marele campion sârb, s-au transformat într-un fiasco, măsurile luate de organizatori fiind invers proporţionale cu riscurile. Djokovic, Dimitrov, Coric şi Troicki au fost pozitivi la coronavirus, iar Nole e văzut de mulţi principalul vinovat, nume importante din tenisul mondial vorbind despre lipsa sa de responsabilitate.

Spre deosebire de Novak, care nu a discutat prea mult pe tema ultimelor evenimente și și-a cerut scuze public pentru ce s-a întâmplat la Adria Tour, tatăl lui a optat pentru un mesaj războinic îndreptat către Grigor Dimitrov, spunând despre bulgar că este vinovat pentru toată această situație: "De ce s-a întâmplat asta? Pentru că Dimitrov a venit probabil bolnav, cine ştie de unde. Nu a fost testat, ceea ce nu cred că e corect. A cauzat prejudicii imense Croaţiei, familiei noastre şi Serbiei", a spus tatăl lui Nole într-un interviu pentru RTL, citat de tennistonic.com.

Tenis

Ironicul Nick Kyrgios, lecții pentru Djokovic, Thiem, Zverev și Becker: "Vreo întrebare, băieți?"

ACUM 4 ORE

Nick Kyrgios, răspuns acid pentru tatăl lui Djokovic

Kyrgios este fără doar și poate unul dintre cei mai mari critici ai lui Novak Djokovic. Australianul nu ratează nicio oportunitate să-l atace pe liderul mondial din ATP, iar de curând a trecut la un alt nivel. Nick l-a dat uitării pentru moment pe Novak și a trecut la tatăl acestuia, Srdjan, pe care l-a acuzat public că încearcă să mute vina de pe fiul lui pe Grigor Dimitrov.

De altfel, Nick Kyrgios a fost printre primii tenismeni din circuit care au reacționat cu privire la informația potrivit căreia liderul mondial din ATP are coronavirus. Australianul a scris pe contul personal de Twitter: “Oh, Boy! Mă rog pentru toți jucătorii care au contactat virusul COVID-19... Nu-mi spuneți mie că ce am făcut este iresponsabil sau stupid... ce au făcut ei ia premiul”. Cu doar câteva zile înainte de această postare, Kyrgios critica aspru alegerea lui Nole de a organiza un turneu în plină pandemie de coronavirus.

Tenis

De ce a refuzat Simona Halep dansul cu Djokovic la Wimbledon! Motivul invocat de campioana noastră

08/07/2020 LA 13:13
Tenis

Cum e să fii antrenorul lui Federer & Djokovic: Edberg și Becker povestesc experiențele lor pe teren

08/07/2020 LA 11:53
Subiecte asemănătoare
TenisNovak DjokovicNick Kyrgios
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol