După Grigor Dimitrov, Borna Coric și Vicktor Troicki, și Novak Djokovic a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Rezultatul testului a venit marți, la mai bine de 40 de ore de când Grigor Dimitrov a anunțat pe rețelele de socializare că a luat contact cu virusul. Este importat de precizat faptul că liderul mondial din ATP nu prezintă simptome, iar toți membrii familiei Djokovic au efectuat testul. Soția lui Nole, Jelena, este și ea confirmată pozitiv cu COVID-19, în timp ce copiii lor, Stefan și Tara, au rezultate negative.
Nick Kyrgios a fost printre primii tenismeni din circuit care au reacționat cu privire la informația potrivit căreia liderul mondial din ATP are coronavirus. Australianul a scris pe contul personal de Twitter: “Oh, Boy! Mă rog pentru toți jucătorii care au contactat virusul COVID-19... Nu-mi spuneți mie că ce am făcut este iresponsabil sau stupid... ce au făcut ei ia premiul”. Cu doar câteva zile în urmă, Kyrgios critica aspru alegerea lui Nole de a organiza un turneu în plină pandemie de coronavirus.
Australian Open
Nick Kyrgios, luat la țintă de un adversar de la Australian Open: "Este un idiot absolut"
ACUM 9 ORE

Nick Kyrgios, critici pentru turneul lui Novak Djokovic, Adria Tour

Nick Kyrgios a criticat în termeni duri decizia de a se organiza turneul demonstrativ Adria Tour după ce bulgarul Grigor Dimitrov și croatul Borna Coric au fost depistatți pozitiv cu COVID-19: ”O decizie stupidă, să organizeze un turneu demonstrativ. Vă urez recuperare rapidă băieți, dar asta se întâmplă când ignori toate protocoalele. Boala asta nu este o glumă!”, a scris australianul pe contul său de Twitter.
După ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus, fostul său adversar de la Adria Tour, Borna Coric a informat că și el are COVID-19: ”Vreau să vă informez că am fost depistat pozitiv cu COVID-19. Vreau să mă asigur că toată lumea care a intrat în contact cu mine în ultimele zile este testat! Îmi pare foarte rău pentru orice probleme am cauzat! Mă simt bine și nu am simptome. Vă rog să rămâneți în siguranță și sper să fiți sănătoși”, a anunțat Coric pe contul său oficial de Twitter.
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 10 ORE
Australian Open
Moment istoric în semifinalele Australian Open: de 9 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un GS
ACUM 16 ORE