Patricia Țig, ocupantă a locului 58 WTA, s-a calificat, luni, în turul al doilea al ultimului turneu de Grand Slam din acest an, Roland Garros, după ce a învins-o, scor 7-5, 7-5, pe elvețianca Stefanie Voegele (116 WTA). Meciul a durat o oră și 59 de minute și a fost un duel foarte echilibrat.
După această partidă, Țig a stat de vorbă cu Eurosport România.

Patricia Țig la Roland Garros 2020: ”Va rămâne în istorie acest turneu!”

Tenis
Gabriela Lee și Alexandra Ignatik, OUT din calificări la Roland Garros. Azi mai joacă și Copil
ACUM 26 MINUTE
”Am știut de la început că va fi o jucătoare dificilă, care își poate schimba jocul în orice moment. M-am așteptat la asta, dar îmi pare bine că în final am reușit să îmi impun stilul de joc și să rămân calmă și prezentă în momentele tensionate. Cred că datorită acestor lucruri am reușit să ies de pe teren învingătoare”, a declarat ea pentru Eurosport.
”Am încercat să nu mă gândesc la vreme și la restricțiile de aici pentru că simt că est emai bine pentru mine să mă concentreze pe ce am eu de făcut, pe ce avem noi de facut de fapt, cu antrenamentele și tot ce este necesar. Sigur că sunt condiții unice, probabil că va rămâne în istorie acest turneu, peste câteva zeci de ani vom auzi de aceste momente”, a afirmat Țig.

Interviu cu Patricia Țig după primul tur de la Roland Garros 2020

Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
ACUM 2 ORE
Tenis
Nadal și Djokovic și-au dat mâna într-o privință: "Este o decizie proastă!"
ACUM 2 ORE